Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑναστολή πτήσεων μεταξύ Βρετανίας και Υεμένης
Ενίσχυση της ασφάλειας

Αναστολή πτήσεων μεταξύ Βρετανίας και Υεμένης

O Βρετανός πρωθυπουργός Gordon Brown ανακοίνωσε χθες την αναστολή των απευθείας πτήσεων μεταξύ Βρετανίας και Υεμένης μέχρι να ενισχυθεί η ασφάλεια. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η απόφαση αυτή είναι ένα […]

O Βρετανός πρωθυπουργός Gordon Brown ανακοίνωσε χθες την αναστολή των απευθείας πτήσεων μεταξύ Βρετανίας και Υεμένης μέχρι<...> να ενισχυθεί η ασφάλεια. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η απόφαση αυτή είναι ένα από τα μέτρα που λαμβάνονται έως ότου ενισχυθεί η ασφάλεια των αεροδρομίων μετά την απόπειρα ανατίναξης αμερικανικού αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση προς το Ντιτρόιτ στις 25 Δεκεμβρίου.

“Συμφωνήσαμε με την αεροπορική εταιρεία της Υεμένης, εν αναμονή της λήψης ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας, να αναστείλουν με άμεση ισχύ τις απευθείας πτήσεις τους από την Υεμένη προς τη Βρετανία”, δήλωσε ο ίδιος στο βρετανικό κοινοβούλιο.

Η απόφαση αυτή λαμβάνεται μία εβδομάδα πριν από τη διεθνή σύνοδο που θα γίνει για την Υεμένη στις 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024