Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό

Νέος πρόεδρος του CRN ο Π. Ποδηματάς

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Ιανουάριος 2010, 00:00

Νέος πρόεδρος του Παγκοσμίου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) για την επόμενη τετραετία εξελέγη μετά τη σχετική ψηφοφορία, ο<...>

κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, διευθύνων σύμβουλος της P.C. Podimatas S.A. και ιδιοκτήτης τριών εταιρειών που ανήκουν στους κόλπους του εν λόγω δικτύου, στη Ρουμανία, στη Σερβία και, φυσικά, στην Ελλάδα.

Το παγκόσμιο αυτό δίκτυο, που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει μέλη σε 35 χώρες από όλες τις περιοχές του κόσμου, λειτουργεί ως καταλύτης στην ανάπτυξη της αγοράς Συνεδρίων και Εταιρικών Συναντήσεων. Το προηγούμενο διάστημα το δίκτυο του CRΝ, είχε αναλάβει την κάλυψη βαρυσήμαντων εκδηλώσεων όπως η Προεδρία της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το συνέδριο για το Περιβάλλον COP 15 των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη κ.ά.

Η εκλογή του κ. Ποδηματά αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ελληνική συνεδριακή αγορά, καθώς είναι η πρώτη για πρώτη φορά που τα μέλη του CRN εξέλεξαν Έλληνα πρόεδρο. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του CRN πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής του, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Χονγκ - Κονγκ από τις 13 ως τις 15 Ιανουαρίου 2010.

Ο Παναγιώτης Ποδηματάς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα και είναι παντρεμένος με την Ελένη Σιούτη. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η καριέρα του στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης διοργανώσεων και συνεδρίων συμπεριλαμβάνει πολύ σπουδαίες στιγμές της Ελλάδας, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, τις Συνόδους Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2003 στη Χαλκιδική, του 1994 στην Κέρκυρα, του 1989 στη Ρόδο, τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, το Συνέδριο OSCE και πολλά άλλα. Είναι αντιπρόεδρος του HAPCO και συνέβαλε στην ανάληψη σημαντικών για τον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό διοργανώσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top