Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔυναμική καμπάνια Cities της VisitBritain
Καμπάνια - Δείτε περισσότερα από τη Βρετανία, πληρώνοντας λιγότερα

Δυναμική καμπάνια Cities της VisitBritain

Ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού, VisitBritain, ξεκίνησε χθες, Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010, την πολυαναμενόμενη καμπάνια του “Cities”. Ο οργανισμός ένωσε τις δυνάμεις του με την British Airways για να προσφέρει χαμηλού […]

Ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού, VisitBritain, ξεκίνησε χθες, Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010, την πολυαναμενόμενη καμπάνια<...> του “Cities”. Ο οργανισμός ένωσε τις δυνάμεις του με την British Airways για να προσφέρει χαμηλού κόστους πτήσεις από επτά χώρες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, προς 10 πόλεις της Βρετανίας.

Η επιτυχία της καμπάνιας “Δείτε περισσότερα από τη Βρετανία, πληρώνοντας λιγότερα” του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού το 2009 επισήμανε την οικονομική δυνατότητα ενός ταξιδιού στη Βρετανία. Η καμπάνια “Cities” έρχεται να χτίσει πάνω σε αυτό και προσδίδει έμφαση σε αυτές τις 10 μοναδικές πόλεις, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο, τη Γλασκόβη, το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Μπρίστολ, το Λίβερπουλ, το Μάντσεστερ, το Νιούκασλ και την Οξφόρδη προκειμένου να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της μεγάλης ποικιλίας εμπειριών και κουλτούρων που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι Βρετανικές πόλεις και να συνεισφέρει στην αύξηση των εσόδων κατά τη χαμηλή και μεσαία περίοδο.

Η καμπάνια βασίζεται σε θέματα αντιθέσεων των πόλεων-κλειδιά με πληροφορίες για παραδοσιακές και σύγχρονες εμπειρίες. Στη Γλασκόβη, για παράδειγμα, ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού χρησιμοποίησε τις αντιθέσεις ‘πρωτοποριακή vs παραδοσιακή’. Η πόλη φημίζεται ως η πρωτεύουσα του στυλ της Σκωτίας, γεγονός που αντανακλάται στις art deco brasseries και στα στυλιζαρισμένα καταστήματα και η ιστορία της χρονολογείται στη Λίθινη Εποχή και είναι η πύλη των Highlands με πλούσια ιστορία.

Ο κ. Joss Croft, περιφερειακός διευθυντής Ευρώπης του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού δηλώνει: “Η τρέχουσα και ιδιαίτερα ευνοϊκή συναλλαγματική ισοτιμία στη Βρετανία σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές ακόμα περισσότερης αξίας στη διάρκεια των Πρωτοχρονιάτικων εκπτώσεων, όχι μόνο στο Λονδίνο αλλά και σε άλλα εμπορικά κέντρα όπως το Εδιμβούργο, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ.

Η καμπάνια `Cities` όχι μόνο θα βοηθήσει ώστε τα χρήματα των επισκεπτών να φτάσουν μακρύτερα, αλλά θα αυξήσει και την αναγνωρισιμότητα δέκα πόλεων-κλειδιά στη Βρετανία που συνδυάζουν τη σχέση ποιότητας-χρημάτων και προσφέρουν ελκυστικές πολιτιστικές εμπειρίες. Οποιαδήποτε πόλη υπάρξει τυχερός να ανακαλύψει ο επισκέπτης, όλες προσφέρουν ένα πλούσιο συνδυασμό αιώνων ιστορίας και κληρονομιάς, αγροτικών τοπίων με δυναμική και ζωντανή ατμόσφαιρα”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της British Airways, κ. Willie Walsh δήλωσε: “Είμαστε ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με το Βρετανικό Οργανισμό Τουρισμού για να βοηθήσουμε να αναδειχθεί το προφίλ των Βρετανικών πόλεων και να επιδείξουμε την αξία τους και μοναδική φύση στους πελάτες μας.

Ως μία από τις καλύτερες παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και κάλυψη στην Ευρώπη, η British Airways είναι σε τέλεια θέση να στείλει στον κόσμο το μήνυμα ότι η καμπάνια “Cities” ξεκινά σε μία καλή περίοδο για τους τουρίστες, με την αξία της λίρας να κυμαίνεται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, αλλά με την ποιότητα των προορισμών στη Βρετανία να είναι τόσο υψηλή όπως πάντα”.

Η ιστοσελίδα της καμπάνιας προσφέρει πληροφορίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εισχωρήσουν στα μυστικά του κάθε προορισμού με μοναδικές και ιδιόμορφες προσφορές, πηγαίνοντας στη σελίδα του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού visitbritain.gr/cities.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024