Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκδήλωση στη Νάουσα για τον περιβαλλοντικό και πολιτιστικό τουρισμό
Διεθνή δίκτυα περιβαλλοντικού και πολιτιστικού τουρισμού

Εκδήλωση στη Νάουσα για τον περιβαλλοντικό και πολιτιστικό τουρισμό

Εκδήλωση για τον περιβαλλοντικό και πολιτιστικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, 29 Ιανουαρίου, στο συνεδριακό χώρο της Σχολής Αριστοτέλους, στη Μίεζα της Νάουσας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, την ημερίδα, με θέμα […]

Εκδήλωση για τον περιβαλλοντικό και πολιτιστικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, 29 Ιανουαρίου, στο<...> συνεδριακό χώρο της Σχολής Αριστοτέλους, στη Μίεζα της Νάουσας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, την ημερίδα, με θέμα “Διεθνή δίκτυα περιβαλλοντικού και πολιτιστικού τουρισμού”, διοργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Νάουσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Grundtvig – Δια βίου μάθηση.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν -μεταξύ άλλων- ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Πολιτισμού της Δημοκρατίας της Μάλτας, Raymond Jones, η εκπρόσωπος του Οργανισμού Διαχείρισης του Δέλτα του ποταμού Πάδου, Raffaella Tommasi, ο εκπρόσωπος γραφείου ευρωπαϊκών προγραμμάτων στις Βρυξέλες, Granguseppe Simeone, η αντιδήμαρχος Νάουσας, κα Μαρία Καρυδά, η κα Όλγα Δεληγιάννη από την Εφορεία Νεότερων Μνημείων Κ. Μακεδονίας, ο καθηγητής Francesco Calzolaio κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024