Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαρουσίαση της αγοράς luxury travel στη Ρωσία
Russian Luxury Travel Roadshow από την TMA και την TMI

Παρουσίαση της αγοράς luxury travel στη Ρωσία

Η DTS Ltd, θυγατρική της Travel Media Applications, προχωρά στη διοργάνωση του δεύτερου κατά σειρά Roadshow για το 2010, στη Ρωσία με στόχο τον τουρισμό πολυτελείας (ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το τρίτο)…

Η DTS Ltd, θυγατρική της Travel Media Applications, προχωρά στη διοργάνωση του δεύτερου κατά σειρά Roadshow για το 2010, στη<...> Ρωσία με στόχο τον τουρισμό πολυτελείας (ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το τρίτο).

To Russian Luxury Travel Roadshow θα περιλαμβάνει δύο workshops, στις 12 Απριλίου στην Αγία Πετρούπολη και στις 13 Απριλίου στην Μόσχα. Μπορούν να συμμετάσχουν ελληνικές και κυπριακές εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται να συναντήσουν και να συνάψουν συνεργασίες με “Luxury Travel Buyers”.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την καλύτερη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων η κα Helene Loyd, διευθύντρια του γραφείου της ΤΜΙ στη Ρωσία, η οποία συνεργάζεται για αυτό το Roadshow, θα παρουσιάσει την αγορά τουρισμού πολυτελείας και τις υπάρχουσες τάσεις στην Ρωσία, σε μια σύντομη παρουσίαση στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, στις 8 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 16:00.

Η παρουσίαση είναι ανοιχτή για ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, γραφεία MICE και προορισμούς.

Η κα Helene Loyd, έχει 12 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουριστικού marketing στην Ρωσία και τις χώρες της πρώην Κοινοπολιτείας. Με ένα εκτενές υπόβαθρο οικονομικών σπουδών και με ειδίκευση στις διεθνείς σχέσεις, δούλεψε σε διεθνείς οργανισμούς στην Ανατολική Ευρώπη (OSCE) και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πριν συνεργαστεί με τον Βρετανικό Οργανισμό Τουρισμού για την προώθηση της Βρετανίας στη ρωσική αγορά. Το 1999, δημιούργησε το υποκατάστημα της TMI Consultancy στην Μόσχα. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς οργανισμούς και luxury hotel groups για την επιτυχή είσοδο τους στην Ρωσική αγορά (δείτε παρακάτω).

Η Helene έχει επίσης συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) καθώς και το WTTC ως σύμβουλος αλλά και ως ομιλητής. Είναι μέλος του Chartered Institute of Marketing και μιλά Ρωσικά, Ισπανικά και Γαλλικά, ενώ η μητρική της γλώσσα είναι τα Αγγλικά.

Η DTS Ltd, στο δεύτερο Roadshow που διοργανώνει, στοχεύει στην μοναδική, ίσως, αγορά της Ρωσίας που έχει μείνει (σχεδόν) αλώβητη από την οικονομική κρίση, αυτήν της αγοράς τουρισμού πολυτελείας και σύμφωνα με την πάγια τακτική της, για την εξασφάλιση της επιτυχίας του Roadshow επιλέγει προσεκτικά έναν τοπικό συνεργάτη. Έτσι, στο Russian Luxury Travel Roadshow συνεργάζεται με την εταιρεία τουριστικού marketing ΤΜΙ – Tourism, Marketing & Intelligence με γραφεία στην Μόσχα και συνεργάτες σε πολλές πόλεις της Ρωσίας. Η ΤΜΙ είναι βρετανική εταιρεία, εξειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών αποκλειστικά στον τουριστικό τομέα. Aνοιξε τα γραφεία της στην Μόσχα το 2000 και από τότε προσφέρει υπηρεσίες σε μια μεγάλη γκάμα πελατών που περιλαμβάνει οργανισμούς Τουρισμού όπως του Καζακστάν, της Ουκρανίας, της Ιορδανίας, της Μαλαισίας, της Κορέας, της Δανίας, της Σουηδίας, της Σλοβενίας της Σερβίας, της Ρουμανίας, του Χονγκ Κόνγκ, του Κατάρ, της Βρετανίας του Μεξικό, καθώς και εταιρείες όπως οι Amari Hotels, Sol Melia Hotels, Kuoni DMC, Expedia.com, Booking.com, Reed Exhibitions, κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024