Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
H OBΕΛΠΑ σε πλήρη ετοιμότητα για την καθημερινή εξυπηρέτηση 600 οδηγών

ΟΒΕΛΠΑ: Ρεκόρ εξυπηρέτησης και το 2009

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Φεβρουάριος 2010, 00:00

Σημαντικό και πολύτιμο έργο προσέφερε και τη χρονιά του 2009, το Τμήμα Οδικής Βοήθειας της ΕΛΠΑ (ΟΒΕΛΠΑ) στους Έλληνες οδηγούς, τόσο στη<...>

χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς επίσης σε επίσης μεγάλο αριθμό αλλοδαπών οδηγών και τουριστών που χρειάστηκαν υπηρεσίες οδικής βοήθειας. Με βάση τον απολογισμό του έργου της ΕΛΠΑ, σε ολόκληρη τη χώρα το 2009 εξυπηρετήθηκαν από τις υπηρεσίες της ΟΒΕΛΠΑ στο δίκτυό της πανελλαδικά περισσότεροι από 600 οδηγοί σε καθημερινή βάση.

Επίσης, άλλοι 10.000 οδηγοί εξυπηρετήθηκαν συνολικά από το δίκτυο της ΟΒΕΛΠΑ στην Ελλάδα (με μεταφορά  αυτοκινήτου- ίδιων/επιβαινόντων από το σημείο ακινητοποίησης στο σημείο που υπέδειξαν- π.χ. από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ή από την Πάτρα στα Ιωάννινα κ.α.

Σημαντικές υπηρεσίες προσέφερε η ΟΒΕΛΠΑ όσον αφορά και στην  εξυπηρέτηση των Ελλήνων οδηγών στο εξωτερικό: Περισσότεροι από 150 Έλληνες οδηγοί και οι οικογένειές τους εξυπηρετήθηκαν από τις συνεργαζόμενες με την ΕΛΠΑ εταιρίες οδικής βοήθειας κυρίως σε χώρες της Ευρώπης (IΙταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ρουμανία κ.ά.),  αλλά και από τις υπηρεσίες της ΟΒΕΛΠΑ ( περιπτώσεις επαναπατρισμού αυτοκινήτων που ακινητοποιήθηκαν στο εξωτερικό λόγω σοβαρής βλάβης ή ατυχήματος, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Βοήθειας (παροχές και καλύψεις των οδηγών/επιβατών που προσφέρει η ΕΛΠΑ στους συνδρομητές της). Τέλος περισσότεροι από 3.000 αλλοδαποί οδηγοί,  εξυπηρετήθηκαν από τις υπηρεσίες της ΟΒΕΛΠΑ στη χώρα μας.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΛΠΑ και της ΟΒΕΛΠΑ κ. Σεραφείμ Τσόκας: “Και στη χρονιά του  2009 -όπως άλλωστε εδώ και 85 χρόνια, το προσωπικό των υπηρεσιών της ΕΛΠΑ εργάστηκε απρόσκοπτα κάθε μέρα και νύχτα του χρόνου, τις Κυριακές, γιορτές και αργίες για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των οδηγών αλλά  και του κοινωνικού συνόλου. Στα αστικά κέντρα με τον διαρκή κυκλοφοριακό φόρτο, αλλά και σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας μας και στο εξωτερικό, η ΕΛΠΑ βρέθηκε και αυτή τη χρονιά διαρκώς δίπλα από κάθε οδηγό για την προσφορά των υπηρεσιών της, αλλά και σημαντικής κοινωνικής δράσης. Στόχος της ΕΛΠΑ είναι η διαρκώς βελτιούμενη παροχή των υπηρεσιών της στον Έλληνα οδηγό αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top