Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας

Συνεργασία ANEK Lines - Interamerican

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 February 2010, 00:00

Ιδιαίτερα οφέλη αποδίδει στους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τα πλοία της ΑΝΕΚ Lines, η δωρεάν παροχή εκ μέρους της<...>

ακτοπλοϊκής εταιρείας, ασφαλιστικής κάλυψης για υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας, με τη συνεργασία της Interamerican, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του 2009, από τις 15 Μαΐου του περασμένου έτους που τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα “Ασφαλώς Μαζί” πραγματοποιήθηκαν 19 διακομιδές ασθενών και τραυματιών με ασθενοφόρο εντός Ελλάδος, 3 εκτός Ελλάδος και 3 αεροδιακομιδές για περιστατικά που έπρεπε να αντιμετωπιστούν άμεσα σε νοσηλευτικά κέντρα.

Πέραν αυτών, παρασχέθηκαν στους πελάτες της ΑΝΕΚ ιατρικές συμβουλές από το επιστημονικό προσωπικό της Aμεσης Ιατρικής Βοήθειας Inreramerican σε 436 περιπτώσεις. Παράλληλα, το συντονιστικό κέντρο της ασφαλιστικής εταιρείας ανταποκρίθηκε σε 186 κλήσεις προκειμένου να ενημερώσει για το πρόγραμμα κάλυψης. Ακόμη, καταβλήθηκαν τα έξοδα επαναπατρισμού λόγω αιφνίδιου προβλήματος σε 20 περιπτώσεις.

Το “Aσφαλώς Μαζί” εξασφαλίζει, εκτός των βασικών καλύψεων, σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη επιπλέον κάλυψη δαπανών για τη μετακίνηση και διαμονή συγγενών που πρέπει να επαναπατρισθούν ή να βρεθούν άμεσα κοντά στον παθόντα, καθώς και νοσοκομειακή περίθαλψή του στο εξωτερικό εφόσον ταξιδεύει εκεί το πλοίο της ΑΝΕΚ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top