Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Etihad Airways ξεκίνησε πτήσεις προς την Ιαπωνία
Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες προς οκτώ προορισμούς στην Απω Ανατολή

Η Etihad Airways ξεκίνησε πτήσεις προς την Ιαπωνία

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε πτήσεις προς την Ιαπωνία την προηγούμενη εβδομάδα, με την έναρξη του δρομολογίου Ναγκόγια-Aμπου Ντάμπι. Η Etihad αρχικά θα πετάει […]

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε πτήσεις προς την Ιαπωνία την<...> προηγούμενη εβδομάδα, με την έναρξη του δρομολογίου Ναγκόγια-Aμπου Ντάμπι. Η Etihad αρχικά θα πετάει τέσσερεις φορές την εβδομάδα προς τη Ναγκόγια, μέσω Πεκίνου, ενώ οι πτήσεις θα αυξηθούν σε πέντε την εβδομάδα από την 29η Μαρτίου, με τη χρήση του Airbus A330 δύο καμπίνων στο δρομολόγιο.

Ο κ. James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε: “Αυτές οι νέες υπηρεσίες, οι πρώτες μας προς την Ιαπωνία, είναι πολύ σημαντικές για την Etihad. Πιστεύουμε ότι η σύνδεση του Aμπου Ντάμπι με τη Ναγκόγια θα προσφέρει ευκαιρίες για την ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και για την καλλιέργεια της εμπορικής ανάπτυξης και την ωφέλεια βασικών βιομηχανιών – και ειδικά της ενέργειας, των περιβαλλοντικών υπηρεσιών και των κατασκευών – για τις οποίες η Ναγκόγια μετατρέπεται σε κέντρο υπεροχής”.

Η Etihad πρόκειται να επεκτείνει τα δρομολόγιά της στην Ιαπωνία με την έναρξη πτήσεων από το Aμπου-Ντάμπι προς το Τόκυο την 27η Μαρτίου. Με την προσθήκη της Ναγκόγια και του Τόκυο στο δίκτυό της, η Etihad προσφέρει υπηρεσίες προς οκτώ προορισμούς στην Aπω Ανατολή (συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου, της Τζακάρτας, της Μανίλας, της Σιγκαπούρης, της Μπανγκόγκ και της Κουάλα Λουμπούρ) και προς 60 προορισμούς παγκοσμίως.

Εκτός από τα δικά της δρομολόγια, η Etihad επίσης θα προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού σε συνεργασία με την Ιαπωνική ANA από την 1η Μαρτίου, προσφέροντας στους επιβάτες της Etihad που πετάνε από τη Ναγκόγια προς το Τσιτόζε και τη Φουκουόκα και την Οσάκα μέσω του Αεροδρομίου Ναρίτα του Τόκυο, καθώς και στους επιβάτες της ANA, συνδέσεις με το παγκόσμιο δίκτυο της Etihad μέσω του κόμβου της στο Aμπου Ντάμπι.

Επιπλέον των πτήσεων κοινού κωδικού, στη συμφωνία πρόκειται να ενταχθεί ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικών μιλίων σε συνδυασμό με υπηρεσίες για τους επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024