Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε προσοχή η πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας
Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες

Με προσοχή η πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας

Με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Ανοιχτές είναι οι οδικές προσβάσεις από τον Aγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), με τις αλυσίδες να είναι απαραίτητες για την πρόσβαση των οχημάτων στα τελευταία…

Με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Ανοιχτές είναι<...> οι οδικές προσβάσεις από τον Aγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), με τις αλυσίδες να είναι απαραίτητες για την πρόσβαση των οχημάτων στα τελευταία πέντε χιλιόμετρα.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων από τη Βέροια προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, ενώ αλυσίδες απαιτούνται από το δρόμο της Νάουσας.

Με αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο “3-5 Πηγάδια”, στο όρος Βέρμιο.
Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών, αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά στο νομό Σερρών. Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024