Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΠαρουσίαση του SMCG: Οραμα, στόχοι και αποστολή στην Ελλάδα
Spa Managers Club of Greece

Παρουσίαση του SMCG: Οραμα, στόχοι και αποστολή στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας “Wellness, Fit & Spa”, που διοργάνωσε το περιοδικό Fitness & Spa στο ξενοδοχείο Hilton το Spa Managers Club of Greece (SMCG) πραγματοποίησε την πρώτη του […]

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας “Wellness, Fit & Spa”, που διοργάνωσε το περιοδικό Fitness & Spa στο ξενοδοχείο<...> Hilton το Spa Managers Club of Greece (SMCG) πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Τα ιδρυτικά μέλη του Spa Managers Club of Greece έκαναν μία περιεκτική παρουσίαση του οράματος του Club να αυξήσει δραματικά τη συνεργασία και τη συνέργια μεταξύ των ενδιαφερόμενων μελών της βιομηχανίας του Spa στην Ελλάδα. Ο σκοπός του Spa Managers Club of Greece είναι να προωθήσει τα υψηλά πρότυπα όσον αφορά στην ποιότητα και στις παρεχόμενες υπηρεσίες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των Spas, με έμφαση στις ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης των μελών του.

Η κα Sybil Hofmann, πρόεδρος του Alpine College και του SMCG, επισήμανε ότι ο στόχος του Club είναι να προσφέρει μία ισχυρή βάση για τα μέλη του, ώστε να δικτυωθούν και να κάνουν σχεδιασμό για το μέλλον με πρωταρχικό σκοπό τη δημιουργία του πρώτου Πανελλήνιου Συνδέσμου Wellness & Spa στο προσεχές μέλλον. Σχεδιάζονται περαιτέρω η θέσπιση των διοικητικών προτύπων και της εξέλιξης για τους spa managers και η οργάνωση σεμιναρίων για τους επιχειρηματίες του κλάδου, τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τους spa managers και τους εμπνευσμένους managers του κλάδου.

O κ. Σταύρος Μαυρίδης, Spa Manager του Thraki Palace Hotel & Conference Center και Executive Director του SMCG, αναφέρθηκε στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της βιομηχανίας του Spa στην Ελλάδα και στη δομή και τις κατηγορίες των μελών του, οι οποίες έχουν ως εξής: οι Spa Managers θεωρούνται τακτικά μέλη, οι σύμβουλοι και οι προμηθευτές των Spa υπάγονται στα Associate Members, ενώ οι εταιρείες και οι χορηγοί υπάγονται στα Corporate Members. Ο κ. Μαυρίδης μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια του SMCG στα οποία περιλαμβάνεται η σύσταση ενός Hellenic Spa Think Tank, η δημιουργία ενός newsletter, η διοργάνωση ενός ετήσιου συνεδρίου και ο σχεδιασμός μίας διάσκεψης μεταξύ των Spa Associations της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Τέλος, τόνισε ότι ο μακροπρόθεσμος στόχος του SMCG είναι η δημιουργία του πανελλήνιου Συνδέσμου Wellness & Spa.

Η κα Τζωρτζίνα Καρέλλα, CEO της εταιρείας Urbane Group και αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων & Marketing του SMCG, αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο των καλλυντικών προϊόντων στην αγορά του Spa, επισημαίνοντας ότι η ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για τις θεραπείες ενός Spa αποτελεί βασικό παράγοντα στη διαμόρφωση της επιτυχίας και της φήμης του. Επίσης, τόνισε τον κυρίαρχο ρόλο που παίζει η υποστήριξη, το after-sales service και η εκπαίδευση του προσωπικού του Spa, παροχές που συνήθως παρέχουν οι προμηθευτές καλλυντικών στους πελάτες τους.

Το SMCG αριθμεί ήδη άνω από 20 ενεργά μέλη. Οι Regional Directors του SMCG εκπροσωπούν τις πέντε ευρύτερες περιφέρειες της Ελλάδας και προσελκύουν δυναμικά όλο και περισσότερα μέλη που ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και τη δικτύωση μέσα στη βιομηχανία του Spa στην Ελλάδα.

Τέλος, ανακοινώθηκε η χορηγία του Ομίλου Eurotel Hospitality για τη δημιουργία και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας του Spa Managers Club of Greece, η οποία θα λειτουργήσει σύντομα με το URL www.spamanagers.gr. Μέσω της ενέργειας αυτής το SMCG θα επικοινωνεί αποτελεσματικά τους στόχους του, θα ανακοινώνει τις δραστηριότητές του και θα προσελκύει νέα μέλη. Τέλος, η συνεχής συνεργασία και η δικτύωση θα ενισχύσει τη δημιουργία εποικοδομητικών συνεργασιών με άλλες τοπικές και ευρωπαϊκές ενώσεις, όπως το Cyprus Spa AssociationThermal Springs Association of Greece.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024