Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝέα ηγεσία στις εταιρείες του ομίλου ΟΣΕ
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ ο Παν. Θεοφανόπουλος

Νέα ηγεσία στις εταιρείες του ομίλου ΟΣΕ

Τη νέα ηγεσία στον ΟΣΕ ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τοποθετείται ο κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, δρ. πολιτικός μηχανικός. Ο κ. Θεοφανόπουλος θα είναι επίσης πρόεδρος και στην άλλη…

Τη νέα ηγεσία στον ΟΣΕ ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος<...> τοποθετείται ο κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, δρ. πολιτικός μηχανικός. Ο κ. Θεοφανόπουλος θα είναι επίσης πρόεδρος και στην άλλη εταιρεία του ομίλου ΟΣΕ, την ΕΔΙΣΥ Α.Ε.. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου στην ίδια εταιρεία θα εκτελεί ο κ. Βασίλειος Τσιαμαντής, πολιτικός μηχανικός και στέλεχος του ΟΣΕ Α.Ε.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. τοποθετείται ο κ. Ιωάννης Πετρόπουλος, τοπογράφος μηχανικός, κάτοχος MSc Πολιτικού Μηχανικού, με εξειδίκευση και εμπειρία στη διοίκηση έργων.

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, δρ πολιτικός μηχανικός και καθηγητής Μεταφορών/Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τέλος, στη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τοποθετείται ο κ. Κωνσταντίνος Μυγδάλης, αρχιτέκτων μηχανικός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024