Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνημέρωση για τις άγονες γραμμές από την Aegean
Διαγωνισμός του Ελληνικού Δημοσίου

Ενημέρωση για τις άγονες γραμμές από την Aegean

Η Aegean Airlines συμμετείχε στον διαγωνισμό που προκήρυξε το Ελληνικό Δημόσιο και υπέβαλε προσφορές για την εκμετάλλευση 11 τακτικών αεροπορικών γραμμών στις οποίες έχουν επιβληθεί υποχρεώσεις παροχής δημόσιας υπηρεσίας (άγονων […]

Η Aegean Airlines συμμετείχε στον διαγωνισμό που προκήρυξε το Ελληνικό Δημόσιο και υπέβαλε προσφορές για την εκμετάλλευση 11<...> τακτικών αεροπορικών γραμμών στις οποίες έχουν επιβληθεί υποχρεώσεις παροχής δημόσιας υπηρεσίας (άγονων γραμμών) για την χρονική περίοδο από 1η Απριλίου 2010 έως και 31 Μαρτίου 2012. Συγκεκριμένα, η Aegean κατέθεσε προσφορές για την εξυπηρέτηση των παρακάτω γραμμών:

Αθήνα – Ικαρία
Αθήνα – Κάρπαθος
Αθήνα – Κύθηρα
Αθήνα – Σητεία
Αθήνα – Σκιάθος
Αθήνα – Σκύρος
Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα
Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα
Θεσσαλονίκη – Σάμος
Θεσσαλονίκη – Σκύρος
Θεσσαλονίκη – Χίος

Η Aegean ήταν μειοδότης για 5 γραμμές με μηδενικό ζητούμενο τίμημα. Για τις δύο γραμμές Αθήνα – Σητεία και Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα η Aegean ήταν ο μοναδικός μειοδότης. Στις γραμμές Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη – Σάμος και Θεσσαλονίκη – Χίος, η Aegean μειοδότησε αιτούμενη μηδενικό τίμημα, αλλά υπάρχουν και άλλοι διαγωνιζόμενοι που επίσης μειοδότησαν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΥΠΑ, όταν υπάρχουν ίσες προσφορές μεταξύ διαγωνιζομένων, η επιλογή γίνεται με ποιοτικά κριτήρια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024