Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤο Ιράν απαιτεί τη χρήση του όρου Περσικός Κόλπος από αεροπορικές εταιρείες
Διορία 15 ημερών στις αεροπορικές για να αλλάξουν τον όρο στα συστήματά τους

Το Ιράν απαιτεί τη χρήση του όρου Περσικός Κόλπος από αεροπορικές εταιρείες

Σύμφωνα με το Associated Press, Το Ιράν προειδοποιεί τις αεροπορικές εταιρείες ότι θα απαγορεύσει να πετούν στον εναέριο χώρο του εάν δε χρησιμοποιούν τον όρο “Περσικός Κόλπος” στα συστήματα καταγραφής […]

Σύμφωνα με το Associated Press, Το Ιράν προειδοποιεί τις αεροπορικές εταιρείες ότι θα απαγορεύσει να πετούν στον<...> εναέριο χώρο του εάν δε χρησιμοποιούν τον όρο “Περσικός Κόλπος” στα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης των πτήσεων. Η Τεχεράνη θέλει οι αεροπορικές εταιρείες να μην αποκαλούν την περιοχή που χωρίζει το Ιράν με τους νότιους γείτονές τους ως Κόλπο ή Αραβικό Κόλπο, αλλά ως Περσικό Κόλπο.

Ο υπουργός Μεταφορών του Ιράν δήλωσε ότι θα “κατάσχονται” τα αεροπλάνα που αρνούνται να συμμορφωθούν και τόνισε ότι δίνει διορία 15 ημερών στις αεροπορικές εταιρείες για να αλλάξουν τον όρο στα συστήματά τους. Εάν αρνηθούν να συμμορφωθούν θα τους απαγορευτεί η είσοδος σε ιρανικό εναέριο χώρο, ενώ εάν επαναληφθεί θα ζητηθεί από τα αεροπλάνα αυτών των εταιρειών να προσγειωθούν και θα τους απαγορευτεί η έξοδος από το Ιράν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024