Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επτά επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα από Αμπου Ντάμπι προς Αυστραλία

Επιπλέον πτήσεις της Etihad προς Αυστραλία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Φεβρουάριος 2010, 00:00

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διασφάλισε επτά επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα από<...>

τη βάση της στο Aμπου Ντάμπι προς την Αυστραλία. Οι επιπλέον πτήσεις παραχωρήθηκαν μετά την ολοκλήρωση διμερών διαπραγματεύσεων μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, που έλαβαν χώρα στην Καμπέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι επτά πτήσεις  μπορούν να πραγματοποιηθούν προς κάθε πύλη στην Αυστραλία, που περιλαμβάνει τους ήδη υπάρχοντες προορισμούς, Σύδνεϋ, Μπρισμπέιν και Μελβούρνη. Οι επιπλέον επτά εβδομαδιαίες πτήσεις αποδόθηκαν στην Etihad με τον όρο ότι οι πτήσεις θα πετούν επίσης μέσω ή προς ένα τοπικό αεροδρόμιο.

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η ανακοίνωση οτι παραχωρήθηκαν στην Etihad Airways μέχρι και 14 επιπλέον πτήσεις κάθε εβδομάδα είναι ενδεικτική του στενού δεσμού της αεροπορικής εταιρείας με την Αυστραλία. Είμαστε  αφοσιωμένοι σε αυτή τη σημαντική αγορά και προσβλέπουμε στο να μεταφέρουμε ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες για επαγγελματικά ταξίδια ή για αναψυχή από προορισμούς από το αναπτυσσόμενο δίκτυο της Etihad προς την Αυστραλία”.

Η Etihad προς το παρόν διατηρεί 21 πτήσεις την  εβδομάδα μεταξύ Aμπου Ντάμπι και Αυστραλίας. Σε αυτές περιλαμβάνονται 11 πτήσεις προς το Σύδνεϋ, επτά προς τη Μελβούρνη και τρεις προς το Μπρισμπέιν. Οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2011. Με την ανακοίνωση της νέας συμφωνίας, η Etihad διαθέτει συνολικά 42 πτήσεις την εβδομάδα προς την Αυστραλία, 35 απευθείας πτήσεις και επτά μέσω ή προς τοπικά κέντρα. Από την έναρξη των πτήσεων προς το Σύδνεϋ το 2007, η Etihad έχει μεταφέρει 787,000 επιβάτες από και προς την Αυστραλία.

Η Etihad αυτή τη στιγμή απασχολεί περισσότερους από 80 υπαλλήλους σε τρεις πόλεις στην Αυστραλία και διαθέτει επτά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού κτιρίου συντήρησης αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σύδνεϋ. Η συνεργασία της με την Αυστραλία περιλαμβάνει επίσης πολλές πρωτοβουλίες για τις κοινότητες όπως σημαντικές χορηγίες και υποστήριξη σε είδος αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών, κοινοτικών και φιλανθρωπικών οργανισμών. Η αεροπορική εταιρεία επίσης διασφάλισε το 2009 μια πενταετή συμφωνία για τα ονομαστικά δικαιώματα του χωρητικότητας 55.000 θέσεων σταδίου στις αποβάθρες της Μελβούρνης, το οποίο πλέον είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ως “Etihad Stadium”.

Ο κ. Hogan προσέθεσε: “Η παρουσία της Etihad στην Αυστραλία συνεχίζει να μεγαλώνει αξιοσημείωτα. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κάνει σημαντικές επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό μας και στην υποδομή μας στην Αυστραλία, καθώς και που έχουμε χτίσει δυνατές σχέσεις με αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικούς φορείς του κλάδου και τις κυβερνήσεις των πολιτειών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top