Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣτην CopyCom η αντιπροσώπευση των συστημάτων SysCall για Ελλάδα και Κύπρο
Ασύρματη επικοινωνία πελατών - σερβιτόρων - κουζίνας

Στην CopyCom η αντιπροσώπευση των συστημάτων SysCall για Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία CopyCom ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την ελληνική και κυπριακή αγορά των συστημάτων ασύρματης κλήσης σερβιτόρων SysCall. Το σύστημα SysCall είναι ένα ασύρματο σύστημα που επιτρέπει στους πελάτες […]

Η εταιρεία CopyCom ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την ελληνική και κυπριακή αγορά των συστημάτων ασύρματης<...> κλήσης σερβιτόρων SysCall. Το σύστημα SysCall είναι ένα ασύρματο σύστημα που επιτρέπει στους πελάτες με το πάτημα ενός πλήκτρου να καλούν τους σερβιτόρους του καταστήματος, παρέχοντας έτσι απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ τους.

Το SysCall αποτελείται από πολλαπλά πλήκτρα τοποθετημένα ένα σε κάθε τραπέζι, μία κεντρική μονάδα με οθόνη και κατΆεπιλογή από pagers που έχουν την μορφή ρολογιού και τα οποία φορούν οι σερβιτόροι. Κάθε πλήκτρο έχει προγραμματιστεί με ειδικό μοναδικό κωδικό αρίθμησης, που αντιστοιχεί στον αριθμό του τραπεζιού του. Κάθε φορά που ο πελάτης χρειάζεται τον σερβιτόρο, πατά το πλήκτρο που βρίσκεται στο τραπέζι του και στην οθόνη της κεντρικής μονάδας εμφανίζεται ο αριθμός του τραπεζιού του, ενώ παράλληλα ο αριθμός τραπεζιού εμφανίζεται και στο ρολόι που φορά ο σερβιτόρος.

Το SysCall με τον ίδιο εξοπλισμό εξυπηρετεί και την επικοινωνία της κουζίνας με τους σερβιτόρους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024