Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕξι νέα δρομολόγια της Ryanair προς Ελλάδα
Η Ryanair με χαμηλούς ναύλους στην Ελλάδα

Εξι νέα δρομολόγια της Ryanair προς Ελλάδα

Η Ryanair δρομολογεί -για πρώτη φορά- έξι νέα δρομολόγια με εγγυημένα χαμηλούς ναύλους στους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς της Κω, της Ρόδου και του Βόλου. Οι πτήσεις της Ryanair στην Ελλάδα […]

Η Ryanair δρομολογεί -για πρώτη φορά- έξι νέα δρομολόγια με εγγυημένα χαμηλούς ναύλους στους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς της<...> Κω, της Ρόδου και του Βόλου. Οι πτήσεις της Ryanair στην Ελλάδα θα συνδέουν την Κω, τη Ρόδο και το Βόλο με το Μιλάνο (Bergamo), την Κω και το Βόλο με τη Φρανκφούρτη (Hahn) και τη Ρόδο με την Πίζα της Ιταλίας από το Μάιο του 2010, μεταφέροντας περισσότερους από 200,000 επιβάτες το χρόνο και δημιουργώντας 200 τοπικές θέσεις εργασίας.

Η Ryanair γιόρτασε τη δρομολόγηση των έξι νέων πτήσεων από και προς την Ελλάδα με την προσφορά 1 εκατομμυρίου εισιτηρίων στην τιμή των 5 ευρώ για ταξίδια τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στα τέλη Μαρτίου και για τον Απρίλιο (εκτός της εβδομάδας του Πάσχα) τα οποία διατίθενται προς πώληση έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (26 Φεβρουαρίου).

Η κα Melisa Corrigan, Sales & Marketing Manager Ιταλίας, Ελλάδας, Κροατίας και Ρουμανίας της Ryanair δήλωσε: “Η Ryanair με μεγάλη χαρά δίνει ώθηση στον Ελληνικό τουρισμό και την Ελληνική Οικονομία με την καθιέρωση έξι νέων δρομολογίων από την Κω, τη Ρόδο και το Βόλο προς το Μιλάνο (Bergamo), τη Φρανκφούρτη (Hahn) και την Πίζα, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές/επισκέπτες χαμηλούς ναύλους για έξι συναρπαστικά δρομολόγια στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Οι πτήσεις της Ryanair στην Ελλάδα θα μεταφέρουν 200.000 επιβάτες το χρόνο και θα δημιουργήσουν 200 τοπικές θέσεις εργασίας.

Με ιδιαίτερη επισημότητα και επίσημο καλεσμένο τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Νικητιάδη πραγματοποιήθηκε χθες στο αεροδρόμιο “Galileo Galilei” της Πίζα στην Ιταλία, η αναγγελία της έναρξης πτήσεων στην Ελλάδα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του αεροδρομίου της Πίζα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του, από την πλευρά της μητέρας του, από την Κάρπαθο, της διευθύνουσας συμβούλου του αεροδρομίου Mrs. Gianni, του γενικού διευθυντή της Olympic Handling, κ. Αλευρά, διευθυντή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Παρασκευά, εκπροσώπου του νομάρχη της Τοσκάνης, του δημάρχου της Πίζα και των εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρίας Ryan air, Mrs. Gapacciani και Νίκο Παπαφωτίου.

Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Julia Gapacciani ευχαρίστησε τον κ. Νικητιάδη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και τις ενέργειες που πραγματοποίησε, προκειμένου να διευκολυνθεί η έναρξη πτήσεων χαμηλού κόστους με χιλιάδες τουρίστες στα ελληνικά νησιά. Ειδικότερα για τα χειμερινά δρομολόγια που έχει προγραμματίσει η Ryanair (αφού η συμφωνία προβλέπει πτήσεις 12 μήνες το χρόνο) η κα Gapacciani ανακοίνωσε ότι θα δημοσιοποιηθούν εντός του Αυγούστου.

Ο κ. Νικητιάδης δήλωσε: “Σήμερα πετύχαμε ένα σημαντικό στόχο για τα νησιά μας, για τον τουρισμό της Ελλάδας, για την εξυπηρέτηση χιλιάδων Ευρωπαίων τουριστών που επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα μας και εμποδίζονται είτε από οικονομικούς λόγους είτε από την έλλειψη πτήσεων από την Ευρώπη. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα η Ryan air μπορεί να αποτελέσει τον πρώτο αεροπορικό μεταφορέα τουριστών στην Ελλάδα. Η συμβολή της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ειδικώς του κ. Αλευρά υπήρξε ιδιαιτέρως θετική. Ωστόσο καθοριστική για τη σημερινή ημέρα ήταν και η συμβολή του Υπουργείου Μεταφορών και του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κυρίου Γερουλάνου. Θέλω να πιστεύω ότι με την έναρξη των πτήσεων της Ryan air μια καινούργια μέρα ξημερώνει για τον τουρισμό της Ελλάδας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται ο τόπος και η οικονομία μας”

Για να γιορτάσει αυτά τα έξι νέα δρομολόγια η Ryanair θα προσφέρει 1 εκατ. θέσεις στην τιμή των 5 ευρώ, για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη στα τέλη Μαρτίου και για τον Απρίλιο, τα οποία θα είναι διαθέσιμα έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024