Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δήλωση της υπεύθυνης τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ

Ο. Κεφαλογιάννη: Χρειάζεται βελτίωση των διαδικασιών θεώρησης εισόδου των Ρώσων τουριστών

Τατιάνα Ρόκου - 01 Μάρτιος 2010, 00:00

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, που<...>

παραβρέθηκε στις εργασίες συνεδρίου, που συνδιοργανώθηκε από το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τη Real Events Α.Ε., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το συνέδριο είχε ως θέμα τον ελληνορωσικό τουρισμό, τις επενδύσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για την αγορά της Αγ. Πετρούπολης (‘Greek-Russian Tourism & Property Conference: Challenges & Opportunities for St. Petersburg’). Με την εισήγησή μου, στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου, με ειδικό θέμα `Ελλάδα - Ρωσία 2010`, υπογράμμισα τις προοπτικές αύξησης του ρωσικού τουρισμού στη χώρα μας, την τεράστια σημασία της ρωσικής τουριστικής αγοράς για την Ελλάδα, την ανάγκη λήψης μέτρων, ώστε να γίνει η χώρα μας, ακόμα πιο ελκυστική για το ρωσικό τουριστικό κοινό. Ιδιαίτερη σημασία έχει η έγκαιρη και μεθοδική προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας, η ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, που να ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις των Ρώσων επισκεπτών και η βελτίωση των διαδικασιών θεώρησης εισόδου από τα ελληνικά Προξενεία στην Ρωσία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top