Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Κεφαλογιάννη: Χρειάζεται βελτίωση των διαδικασιών θεώρησης εισόδου των Ρώσων τουριστών
Δήλωση της υπεύθυνης τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ

Ο. Κεφαλογιάννη: Χρειάζεται βελτίωση των διαδικασιών θεώρησης εισόδου των Ρώσων τουριστών

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, που παραβρέθηκε στις εργασίες συνεδρίου, που συνδιοργανώθηκε από το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τη […]

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, που<...> παραβρέθηκε στις εργασίες συνεδρίου, που συνδιοργανώθηκε από το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τη Real Events Α.Ε., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το συνέδριο είχε ως θέμα τον ελληνορωσικό τουρισμό, τις επενδύσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για την αγορά της Αγ. Πετρούπολης (‘Greek-Russian Tourism & Property Conference: Challenges & Opportunities for St. Petersburg’). Με την εισήγησή μου, στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου, με ειδικό θέμα `Ελλάδα – Ρωσία 2010`, υπογράμμισα τις προοπτικές αύξησης του ρωσικού τουρισμού στη χώρα μας, την τεράστια σημασία της ρωσικής τουριστικής αγοράς για την Ελλάδα, την ανάγκη λήψης μέτρων, ώστε να γίνει η χώρα μας, ακόμα πιο ελκυστική για το ρωσικό τουριστικό κοινό. Ιδιαίτερη σημασία έχει η έγκαιρη και μεθοδική προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας, η ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, που να ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις των Ρώσων επισκεπτών και η βελτίωση των διαδικασιών θεώρησης εισόδου από τα ελληνικά Προξενεία στην Ρωσία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024