Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Greenport 2001: Έκθεση και συνέδριο για τις αερομεταφορές και το περιβάλλον

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Μάιος 2001, 00:00

Από τις 14 έως και τις 16 Μαίου θα λάβει χώρα στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Sofitel Paris Forum Rive Gauche, έκθεση και συνέδριο του Airports Council International (ACI<.>) και της International Air Transport Association (IATA), για<...>

τη σχέση των αερομεταφορών με την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος, με τίτλο 'Greenport 2001 - Air Transport and the Environment'.

Τη Δευτέρα 14 Μαίου 2001, ξεκινάει η έκθεση η οποία είναι χωρισμένη σε διάφορες ενότητες με κύριο θέμα της δεύτερης ημέρας: Αειφορία και η σχέση της με τις επιχειρήσεις, το περιβάλλον κλπ. Συντονιστής της ομιλίας την Τρίτη 15 Μαίου 2001, στην πρώτη ενότητα θα είναι ο κ. Raymond Benjamin, γενικός γραμματέας του European Civil Aviation Conference. Στη δεύτερη ενότητα συντονιστής της ομιλίας θα είναι ο κ. Jean Baptiste Rigaudias, διευθυντής περιβαλλοντικών υποθέσεων.

Την Τετάρτη 16 Μαίου 2001, συνεχίζεται η έκθεση με την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη ενότητα, ενώ την ίδια μέρα γίνεται και μια ξεχωριστή παρουσίαση της μεταφοράς, των ταξιδιών και του τουρισμού του μέλλοντος.

Όλες οι παρουσιάσεις όπως και οι ενότητες στην έκθεση, θα είναι μεταφρασμένες στα αγγλικά, και στα γαλλικά, ενώ θα υπάρχουν και γραπτά αντίγραφα όλων των ομιλιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top