Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πανελλήνια Εκθεση Νέων & Ειδικών Μορφών Τουρισμού

Οργανωτική επιτυχία για την 3η ACTIVETRIP

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 March 2010, 00:00

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και υψηλή επισκεψιμότητα, η 3η Πανελλήνια Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ACTIVETRIP 2010, που<...>

διοργανώθηκε το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου στην Πάτρα. Πενήντα πέντε  εκθέτες από όλες τις περιοχές της χώρας, από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Πελοπόννησο και από τα Ιόνια  Νησιά έως τα  νησιά του Αιγαίου,  συναντήθηκαν στο  ΠΕΑΚ “Ολυμπιονίκης Δ. Τόφαλος”, όπου για ένα τριήμερο ανέδειξαν τις ιδιαιτερότητες και τα τουριστικά πλεονεκτήματα κάθε τόπου, προσφέροντας πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων για τουρισμό και τους 12 μήνες του χρόνου, με χαρακτήρα εξερεύνησης και περιπέτειας.

Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, υπό την αιγίδα και θεσμική χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού–ΕΟΤ, με συνδιοργανωτές το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, τη Νομαρχία Αχαΐας και το Δήμο Πατρέων και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Στη διάρκεια των εγκαινίων την Παρασκευή  26 Φεβρουαρίου χαιρετισμούς απηύθυναν ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Πουσσαίος, η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, ο νομάρχης Αχαΐας, κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος εκ μέρους του Περιφερειάρχη κ. Τάσου Αποστολόπουλου, καθώς επίσης και εκ μέρους των διοργανωτών ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Γιώργος Καλοφωλιάς και ο διευθυντής του Υποκαταστήματος Δυτικής Ελλάδος Κ. Ανδρέας Αλεξ. Βρης.

Μήνυμα για τα εγκαίνια της έκθεσης απέστειλε και ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων ότι η θεματολογία της ACTIVETRIP είναι εξαιρετικά επίκαιρη, με δεδομένο ότι στόχος του ΕΟΤ είναι ”η χάραξη ενός στοχευμένου στρατηγικού σχεδιασμού που θα προωθήσει και τις ειδικές μορφές τουρισμού”.

Πρόσθετο ενδιαφέρον έδωσαν  οι παράλληλες  εκδηλώσεις που  διεξήχθησαν στο  πλαίσιο της έκθεσης, καθώς και διάφορα happenings και προσφορές δώρων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top