Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Από 12 έως 15 Μαρτίου στο MEC

Το Οινόραμα υποδέχεται φίλους και πελάτες του οίνου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Μάρτιος 2010, 00:00

Οι οινοποιοί της  χώρας ετοιμάζονται να υποδεχθούν φίλους και πελάτες στην κλαδική τους έκθεση, “Οινόραμα”, που ανοίγει τις πύλες<...>

της την Παρασκευή  12 Μαρτίου και θα λειτουργήσει μέχρι και τη Δευτέρα 15 Μαρτίου. Η έκθεση οργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην Αθήνα με εκθέτες  οινοποιεία, εταιρείες αμπελοοινικού  εξοπλισμού και υπηρεσίες. 

“Ασφαλώς  η κρίση έχει επηρεάσει τις  πωλήσεις μας, αλλά παρΆόλα αυτά στην έκθεση συμμετέχουν σχεδόν 150 οινοποιεία και περίπου 50 προμηθευτές του αμπελοοινικού κλάδου”, δήλωσε ο διευθυντής της έκθεσης, κ. Ντίνος Στεργίδης.

Το “Οινόραμα” διεξάγεται για 10η φορά, φέτος στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία. Ανταποκρινόμενοι στα σημεία των καιρών, οι οργανωτές έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στην προσέλκυση εστιατόρων, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν σεμινάρια που αφορούν τη σωστή τιμολόγιση του κρασιού ενώ θα τους προταθούν σε ειδική εκδήλωση όλα τα φθηνά κρασιά της έκθεσης (δηλαδή κρασιά η τιμή των οποίων, στο εστιατόριο δεν πρέπει κανονικά να ξεπερνά τα 18 ευρώ).

Επίσης θα γίνει η πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου για το ελληνικό κρασί από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου. Πρόκειται για την απάντηση του οινοποιητικού κλάδου στην κρίση και στις προκλήσεις του μέλλοντος, μέσα από μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει την επανατοποθέτηση του ελληνικού κρασιού στις διεθνείς αγορές, με αφετηρία όλα τα δυνατά του σημεία.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν σημαντικά ονόματα  της οινικής δημοσιογραφίας από  το εξωτερικό, κυρίως από την Αμερική  και τη Γερμανία (που είναι αυτή τη στιγμή οι δύο πιο σημαντικές αγορές του εξωτερικού για το ελληνικό κρασί), αλλά και από τη Ρωσία, μια σημαντική αναδυόμενη αγορά. 

Το “Οινόραμα” διοργανώνει η εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top