Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΧαλάρωση και φροντίδα 5 αστέρων στο Aqua Club Spa
Asqua Club Spa - Nikopolis Hotel

Χαλάρωση και φροντίδα 5 αστέρων στο Aqua Club Spa

Το Aqua Club Spa του ξενοδοχείου Nikopolis Hotel υποδέχεται τους επισκέπτες του με προϊόντα Elemis. Μια ευρεία γκάμα μασάζ και θεραπειών προσώπου ή σώματος είναι διαθέσιμη για άνδρες και γυναίκες, […]

Το Aqua Club Spa του ξενοδοχείου Nikopolis Hotel υποδέχεται τους επισκέπτες του με προϊόντα Elemis. Μια ευρεία<...> γκάμα μασάζ και θεραπειών προσώπου ή σώματος είναι διαθέσιμη για άνδρες και γυναίκες, με φυτικά προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας στον κόσμο. Το Aqua Club Spa προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας, αλλά και ενέργεια για άσκηση σε ένα σύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις του Club περιλαμβάνουν σάουνα, ατμόλουτρο, υδρομασάζ, jacuzzi,κρύο λουτρό (shock), ευρύχωρα ατομικά ερμάρια, εσωτερική θερμαινόμενη και εξωτερική πισίνα 1.700 τ.μ.

Η άσκηση σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή αποτελούν τα δύο βασικά συστατικά για την απόκτηση ενέργειας και την ενδυνάμωση του οργανισμού. Το πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο γυμναστήριο αποτελείτε από τα πιο εξελιγμένα όργανα της Precor USA, πέντε διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικό, μηχανήματα ενδυνάμωσης και Power Plate. Έμπειροι γυμναστές επιβλέπουν και κατευθύνουν τους αθλούμενους.

Το Hotel Nikopolis Thessaloniki διαθέτει ακόμη δύο γήπεδα τένις, με τον κ. Ιωάννη Ρήγα, αρχηγό της Ελληνικής ομάδας αντισφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Αθήνα 2004” ως προπονητή. Στα γήπεδα λειτουργεί σχολή τένις για όλα τα επίπεδα και διατείθονται επίσης για ιδιωτική χρήση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024