Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥπηρεσία online κράτησης από την Ενωση Ξενοδοχείων Λακωνίας
Συνεργασία με την OnWebCenter Hellas

Υπηρεσία online κράτησης από την Ενωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, σε συνεργασία με την εταιρεία προώθησης Διαδικτυακών εφαρμογών OnWebCenter Hellas Α.Ε., παρουσιάζει την ολοκληρωμένη υπηρεσία Αυτοματοποίησης των Πωλήσεων Ξενοδοχείων “Travel.gobiz.gr/Hotelier”

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, σε συνεργασία με την εταιρεία προώθησης Διαδικτυακών εφαρμογών OnWebCenter Hellas Α.Ε., παρουσιάζει<...> την ολοκληρωμένη υπηρεσία Αυτοματοποίησης των Πωλήσεων Ξενοδοχείων “Travel.gobiz.gr/Hotelier”.

Με τη βοήθεια της υπηρεσίας αυτής, τα ξενοδοχεία της Ένωσης που επιλέγουν να συμμετάσχουν στο σύστημα, θα μπορούν να διαθέτουν το 100% των διαθέσιμων δωματίων τους (ή όσων δωματίων επιλέξουν οι ξενοδόχοι), διαρκώς, σε συστήματα online κρατήσεων, όπως τα: Booking.com, Expedia.com, Gallileo, Amadeus, Sabre, Travelocity, GDSs, ADSs και σε άλλα περίπου 690.000 ταξιδιωτικά web sites ανά την υφήλιο, όπως επίσης στο νέο web site της Ένωσης, και το site του ίδιου του ξενοδοχείου.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου το σύστημα travel.gobiz.gr επιστρατεύει πρωτοποριακές μεθόδους και τεχνικές πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα με κύριο άξονα την κεντρική διαχείριση πραγματικού χρόνου των κρατήσεών τους.

Επιπλέον, για ξενοδοχεία που δεν έχουν ήδη κάποιο μηχανογραφικό σύστημα παρακολούθησης κρατήσεων η νέα αυτή online εφαρμογή έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα offline κρατήσεων.

“Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του νέου website της Ένωσης, με ευρετήριο όλων των ξενοδοχείων της Λακωνίας (online κρατήσεις και μη), με δυνατότητα ενημέρωσης των σελίδων από την γραμματεία της Ένωσης, με σύστημα εύρεσης εργασίας στα ξενοδοχεία, και με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης διαφημίσεων, καθιστούν τα ξενοδοχεία της Λακωνίας σε πλήρη ανταγωνιστική θέση με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Ελλάδας, αναφέρει η Ένωση. “Οι σημερινές παγκόσμιες και ελληνικές οικονομικές συνθήκες επιβάλλουν τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την ενδυνάμωση των πωλήσεων των ξενοδοχείων της Λακωνίας. Ο ανταγωνιστικός εκσυγχρονισμός των μεθόδων πωλήσεων, μας επιτρέπει να πούμε ότι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε με ασφάλεια την κρίσιμη αυτή περίοδο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024