Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνανεωμένο το ξενοδοχείο Ανατόλια στην Κομοτηνή
Ολοκληρωμένη ανακαίνιση της μονάδας

Ανανεωμένο το ξενοδοχείο Ανατόλια στην Κομοτηνή

Η εταιρεία Anatolia Hotels εγκαινίασε το νέο “Ανατόλια” στην πόλη της Κομοτηνής. Το ξενοδοχείο, που πρωτοάνοιξε το 1985, είχε καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον αγαπημένα και δημοφιλή της πόλης. […]

Η εταιρεία Anatolia Hotels εγκαινίασε το νέο “Ανατόλια” στην πόλη της Κομοτηνής. Το ξενοδοχείο, που πρωτοάνοιξε το<...> 1985, είχε καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον αγαπημένα και δημοφιλή της πόλης. Το 2009 η οικογένεια Χρυσοχοΐδη προχώρησε σε ολοκληρωμένη μορφή ανακαίνισης της μονάδας, η οποία αποσκοπούσε στη δημιουργία νέων δεδομένων φιλοξενίας και διασκέδασης στην Κομοτηνή.

Τα 50 δωμάτια και οι 3 σουίτες παρέχουν στον επισκέπτη άνεση και ποιότητα διαμονής. Οι αίθουσες “Νυμφαία”, “Αλκυών” και “Θράκη”, χωρητικότητας 25, 40 και 50 ατόμων αντίστοιχα, μπορούν να φιλοξενήσουν εταιρικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρονται πιάτα μεσογειακής και της τοπικής κουζίνας, ενώ υπάρχουν και βραδιές ζωντανής μουσικής.

Ακόμη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία των Anatolia Hotels στην διεθνή τουριστική έκθεση EMITT της Κωνσταντινούπολης. Η αλυσίδα, που εκπροσωπήθηκε από το τμήμα πωλήσεων και διεύθυνσης των ξενοδοχείων παρουσίασε περίπτερο στο 2ο Hall της έκθεσης. Σκοπός της ήταν η προβολή στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Τουρκίας, στην οποία πραγματοποιήθηκαν επαφές με διάφορους ταξιδιωτικούς πράκτορες και φορείς της γείτονας χώρας η οποίοι εξέφρασαν ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον. Στα μελλοντικά σχέδια προβολής του ομίλου βρίσκονται πλέον και άλλες βαλκανικές χώρες, προωθητικές εκδηλώσεις στην Κύπρο όπως και ένα νέο άνοιγμα σε αγορές της νότιας Μεσογείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024