Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2010

Απευθείας πτήσεις της AnadoluJet προς Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Μάρτιος 2010, 00:00

Απευθείας πτήσεις από την Aγκυρα προς τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη εγκαινιάζει η AnadoluJet, θυγατρική των Turkish Airlines. Όπως<...>

αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν την τουρκική πρωτεύουσα με τις πρωτεύουσες της Σουηδίας και της Δανίας θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2010.

“Οι επιβάτες θα πληρώνουν 20%-30% λιγότερο για να ταξιδέψουν από τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη στην Aγκυρα και στο αεροδρόμιο Σαμπίχα Γκοκτσέν (στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης), τρεις φορές την εβδομάδα”, ανακοίνωσαν στελέχη της εταιρίας.

Στις 4 Μαρτίου, η AnadoluJet ξεκίνησε απευθείας πτήσεις από την Aγκυρα στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 23 Απριλίου 2008 από τις τουρκικές αερογραμμές, με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα φτηνής μετακίνησης σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους. Ξεκίνησε με στόλο πέντε αεροπλάνων και προτού συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας, είχε ήδη αυξήσει τον στόλο των αεροσκαφών της σε 7, εξυπηρετώντας -μεταξύ άλλων- 27 προορισμούς εντός Τουρκίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top