Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Delta Airlines: Η πρώτη εταιρία που ενώνει ΗΠΑ με ΗΑΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Μάιος 2001, 00:00

Ανταπόκριση-Ντουμπάι

Η

Delta Airlines<.> ανακοίνωσε την πρώτη Μαΐου στα πλαίσια τη έκθεσης Arabian Travel Market (ATM<.> 2001) ότι τον Ιούνιο θα ξεκινήσει<...>

πτήσεις απευθείας από τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο JFK) στο Dubai International Airport στα ΗΑΕ.

Η νέα πτήση που θα γίνεται με στάση στο Κάιρο, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2001 και θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο με αεροπλάνο MD-11.

Η παραπάνω κίνηση αντικατοπτρίζει την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Κάθε χρόνο κτίζονται νέα ξενοδοχεία, όλα κατηγορίας deluxe για να καλύψουν την πολύ μεγάλη ζήτηση για τουριστικές υπηρεσίες. Περίπου το 50% των πελατών των ξενοδοχείων ταξιδεύει ατομικά για διακοπές, το 25% ομαδικά  για διακοπές και το υπόλοιπο 25% για επαγγελματικούς λόγους.

Η κίνηση αυτή της Delta είναι πρωτοπόρος, αφού είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που ενώνει το JFK με το Dubai και η πρώτη αμερικανική εταιρία που θα πετάξει στα Αραβικά Εμιράτα.

Στη φετινή ATM η Delta έχει δικό της περίπτερο, όπου προωθεί την βραβευμένη διακεκριμένη θέση της, 'Business Elite'. Η Delta Airlines πετάει καθημερινά σε 65 χώρες, 354 προορισμούς και είναι ο ιδρυτής της συμμαχίας SkyTeam που περιλαμβάνει την Air France, την Aeromexico, την Korean Air, και την CSA.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top