Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςDelta Airlines: Η πρώτη εταιρία που ενώνει ΗΠΑ με ΗΑΕ

Delta Airlines: Η πρώτη εταιρία που ενώνει ΗΠΑ με ΗΑΕ

Ανταπόκριση-Ντουμπάι Η Delta Airlines ανακοίνωσε την πρώτη Μαΐου στα πλαίσια τη έκθεσης Arabian Travel Market (ATM 2001) ότι τον Ιούνιο θα ξεκινήσει πτήσεις απευθείας από τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο JFK) […]

Ανταπόκριση-Ντουμπάι

Η Delta Airlines<.> ανακοίνωσε την πρώτη Μαΐου στα πλαίσια τη έκθεσης Arabian Travel Market (ATM<.> 2001) ότι τον Ιούνιο θα ξεκινήσει<...> πτήσεις απευθείας από τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο JFK) στο Dubai International Airport στα ΗΑΕ.

Η νέα πτήση που θα γίνεται με στάση στο Κάιρο, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2001 και θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο με αεροπλάνο MD-11.

Η παραπάνω κίνηση αντικατοπτρίζει την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Κάθε χρόνο κτίζονται νέα ξενοδοχεία, όλα κατηγορίας deluxe για να καλύψουν την πολύ μεγάλη ζήτηση για τουριστικές υπηρεσίες. Περίπου το 50% των πελατών των ξενοδοχείων ταξιδεύει ατομικά για διακοπές, το 25% ομαδικά για διακοπές και το υπόλοιπο 25% για επαγγελματικούς λόγους.

Η κίνηση αυτή της Delta είναι πρωτοπόρος, αφού είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που ενώνει το JFK με το Dubai και η πρώτη αμερικανική εταιρία που θα πετάξει στα Αραβικά Εμιράτα.

Στη φετινή ATM η Delta έχει δικό της περίπτερο, όπου προωθεί την βραβευμένη διακεκριμένη θέση της, 'Business Elite'. Η Delta Airlines πετάει καθημερινά σε 65 χώρες, 354 προορισμούς και είναι ο ιδρυτής της συμμαχίας SkyTeam που περιλαμβάνει την Air France, την Aeromexico, την Korean Air, και την CSA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024