Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συμμετοχή των Ιονίων Νήσων στην ITB μέσω της ΕΤΙΝ

Kοινές δράσεις ΕΤΙΝ - ΕΟΤ για την προβολή των Ιονίων νησιών στη Γερμανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2010, 00:00

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τα γραφεία ΕΟΤ του εξωτερικού, σε συνάντηση της<...> ΕΤΙΝ με τον γενικό διευθυντή ΕΟΤ Γερμανίας κ. Ηλία Γαλανό κατά τη διεθνή έκθεση ITB στο Βερολίνο, επιδόθηκαν προσκλήσεις της Γ.Γ της ΠΙΝ κας <β>Βασιλικής Αλεξανδρίδου

για επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στα νησιά του Ιονίου και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις προβολής των Ιονίων Νησιών στη γερμανική αγορά (συνδιαφήμιση, εκδηλώσεις κ.λπ.).

Η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών συμμετείχε μέσω της ΕΤΙΝ με ειδικά διαμορφωμένο χώρο (stand ) για κάθε νησί.

Επίσης, σε συνέχεια των επαφών του Δ.Σ της ΕΤΙΝ κ. Π. Σκληρού για το roadshow των νησιών του Ιονίου στην ιταλική αγορά, σε επικοινωνία του με τον κ. Γαλανό συζητήθηκε η δυνατότητα  επεκτάσεως του στη νότια Γερμανία.

Παρεβρέθησαν:
Για την  Κερκυρα, ο αντινομάρχης Τουρισμού  κ. Χ. Σκούρτης, οι κ.Γ. Κάφυρης και Ι. Λέσσης για τη Νομαρχία, οι επιχειρηματίας  κες Λ. Χαρίτου, Σ. Βαϊμάκη, Α. Γιακουμάκη, Α. Απέργη, Σ. Αρβανιτάκη, Μ. Σιδέρογλου, Π. Τάντα, Α. Μπενη, Μ.Χατζήρη, Ν.Αντωνοπούλου και ο κ. Δ. Χαρίτος, πρόεδρος της AOCTA, οι επιχειρηματίες του τουρισμού Α. Δάφνης, Γ. Δούκας, Δ. Μούτσος, Β. Καλούδης, Ν. Φαγογένης, Σ. Σουέρεφ, Μ. Σαράφης, Μ. Χρήσης, Ι. Κέντ, Σ. Φιλιπέλλης, Κ. Αθανασίου, Γ. Παπαδόπουλος, Μ. Ζηνιάτης, Α.Τσέπης, Φ. Φακές, Α. Σωτηρίου, Γ.Καράτζας, Σ. Σεβαστός και Κ. Καρράς.

Για τη Λευκάδα, ο νομάρχης κ. Κ. Αραβανής, ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Σ. Ζαβιτσάνος, η κα Ε. Σταύρακα, δ/ντρια της Δ/σης  Τουρισμού και ο επιχειρηματίας κ. Α. Θεοχάρης.

Για την Κεφαλονιά ο νομάρχης κ. Δ. Γεωργάτος και ο πρόεδρος της Ενώσεως Ξεν/χων Κεφαλονιάς κ. Σ. Γαλιατσάτος.

Για τη Ζάκυνθο η κα Χ. Τετράδη , πρόεδρος της Ένωσης Ξεν/χων Λαγανά και μέλος του Δ.Σ. του ΞΕΕ, η κα Λ. Μισίδη , ο κ. Ι. Λυκίσσας, πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Λαγανά, ο κ. Μ. Μισίδης, ο κ. Β. Τσάμης,  ο κ. Π. Στραβοπόδης, ο κ. Δ. Καρούσης, ο κ Ν. Κατσαρός, ο κ. Δ. Θεριανός και οι κες Ε. Γεωργομανώλη και Μ. Γεωργομανώλη .

Τέλος, για την ΕΤΙΝ παραβρέθηκε ο κ. Σ. Θύμης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top