Τελευταία νέα
Νέο πενταετές επιχειρηματικό σχέδιο

Μέλος της GPN η Blueline της Gats Group

Μέλος της GPN (Global Passenger Network) και αποκλειστικός εκπρόσωπος στην ελληνική επικράτεια έγινε η μεταφορική εταιρεία τουριστικών λεωφορείων Blueline, που ανήκει στον όμιλο Gats. Η είσοδος στο Παγκόσμιο Δίκτυο της […]

Μέλος της GPN (Global Passenger Network) και αποκλειστικός εκπρόσωπος στην ελληνική επικράτεια έγινε η μεταφορική εταιρεία τουριστικών<...> λεωφορείων Blueline, που ανήκει στον όμιλο Gats. Η είσοδος στο Παγκόσμιο Δίκτυο της GPN επετεύχθη μετά από τριήμερη διαδικασία παρουσίασης και ελέγχων που έγινε κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Ετήσιου Συνεδρίου της GPN στην Κοπεγχάγη (3-5 Μαρτίου 2010). Η Blueline, μετά από αυτήν τη μεγάλη επιτυχία, προσδοκεί σε νέο πενταετές επιχειρηματικό σχέδιο όπου θα προβεί σε αναβαθμίσεις του στόλου των λεωφορείων της, στην επανεκπαίδευση των στελεχών της και στην ανάπτυξη του δικτύου της με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Η Blueline, προς το παρόν διατηρεί τους δικούς της σταθμούς σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη.

Την παρουσίαση στην Κοπεγχάγη πραγματοποίησαν τα στελέχη του ομίλου Gats και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής της Γενικής Διεύθυνσης κ. Χρήστος Ελευθερίου, ο διευθυντής της Blueline Αθήνας και Ανάπτυξης Δικτύου κ. Στέλιος Μπαϊρακτάρης και ο υποδιευθυντής των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου Gats κ. Δημήτρης Κατερέλος.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το αίτημα της Blueline να ενταχθεί στο παγκόσμιο αυτό δίκτυοείναι το μοναδικό που είχε επιτυχές αποτέλεσμα, από τα υπόλοιπα αιτήματα που είχαν υποβληθεί παγκοσμίως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024