Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επέκταση της συμφωνίας για πτήσεις κοινού κωδικού με την Qantas

H Etihad επεκτείνει τις πτήσεις κοινού κωδικού προς Αυστραλία

Τατιάνα Ρόκου - 17 Μάρτιος 2010, 00:00

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αύξησε τους διαθέσιμους<...>

προορισμούς για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς την Αυστραλία, επεκτείνοντας την συμφωνία της για πτήσεις κοινού κωδικού με την Qantas.

Ως μέρος  της συμφωνίας, ο κωδικός “EY” της Etihad τοποθετήθηκε ήδη στις πτήσεις από Σύδνεϋ προς Aγιερς Ροκ (Ουλούρου), Aλις Σπρινγκς, Καμπέρα, Χόμπαρτ και Μελβούρνη, καθώς και στις πτήσεις από Μπρισμπέιν προς Κερνς. 

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η επέκταση αυτής της συμφωνίας κοινού κωδικού με την Qantas επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή μας προς τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο που ταξιδεύουν προς την Αυστραλία και επιθυμούν να επισκεφθούν πόλεις και περιοχές εκτός των βασικών πυλών”.

Τα νέα δρομολόγια προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις  που συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009 και περιελάμβανε πτήσεις μεταξύ Σύδνεϋ και Μπρισμπέιν, Σύδνεϋ και Κερνς, Σύδνεϋ και Αδελαΐδας και μεταξύ Μελβούρνης και Αδελαΐδας, καθώς επίσης και μεταξύ Σύδνεϋ και Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία. 

Εκτός από την επέκταση των πτήσεων κοινού κωδικού, η  Etihad πρόσφατα διασφάλισε 14 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα από την βάση της στο Aμπου Ντάμπι προς την Αυστραλία. Σύμφωνα με τη νέα  κατανομή των πτήσεων, η οποία  θα προσφέρεται από τον Μάρτιο του 2011, επτά πτήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται προς κάθε πύλη στην Αυστραλία. Αυτή η κατανομή περιλαμβάνει και τους ήδη υπάρχοντες προορισμούς του Σύδνεϋ, του Μπρισμπέιν και της Μελβούρνης. Επιπλέον, επτά πτήσεις την εβδομάδα παραχωρήθηκαν, με τον όρο ότι θα πετάξουν μέσω ή προς ένα τοπικό αεροδρόμιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top