Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑμερικανοί Tour operators στην Αθήνα

Αμερικανοί Tour operators στην Αθήνα

Σημαντικές συναντήσεις και επαφές, τόσο με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Χριστοδουλάκη, όσο και με την τουριστική ηγεσία και επιχειρηματίες του τομέα του τουρισμού, θα έχουν οι μεγαλύτεροι tour operators […]

Σημαντικές συναντήσεις και επαφές, τόσο με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Χριστοδουλάκη, όσο και με την τουριστική ηγεσία και επιχειρηματίες<...> του τομέα του τουρισμού, θα έχουν οι μεγαλύτεροι tour operators των ΗΠΑ που ήρθαν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Ελλάδα.

Οι συναντήσεις θα γίνουν στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου των μελών της USTOA<.> (Ένωσης Tour operators των ΗΠΑ) στο ξενοδοχείο Divani Caravel από 6-15 Μαΐου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η χώρα μας επελέγη για την διοργάνωση αυτή, κατόπιν ψηφοφορίας πέρσι μεταξύ 15 υποψηφίων χωρών. Η USTOA έχει 61 μόνιμα μέλη που αντιπροσωπεύουν σχεδόν 200 εταιρίες του χονδρεμπορίου του τουρισμού των ΗΠΑ. Μέλη είναι επίσης όλες οι αεροπορικές καθώς και οι εταιρίες κρουαζιέρας των ΗΠΑ. Διακινούν 10 εκατ. τουρίστες υψηλού εισοδήματος το χρόνο και πραγματοποιούν κύκλο εργασιών σχεδόν 10 δισ. δολαρίων περίπου.

Στην απόφαση να επιλεγεί η Ελλάδα σαν τόπος της ετήσιας συνάντησης της USTOA, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 στην Αθήνα, τα νέα έργα υποδομής, το νέο αεροδρόμιο και οι επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται για την ερχόμενη δεκαετία που θα αναβαθμίσουν την Ελλάδα σαν χώρα προορισμού. Κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα τα μέλη της USTOA θα επισκεφθούν εκτός από την Αθήνα κάποια νησιά καθώς και τη Βόρειο Ελλάδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024