Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚοινή παρουσία ΕΤΟΑ Δήμου Αθηναίων και ΕΞΑΑ στην ΙΤΒ 2010
Προβολή των ξενοδοχειακών υποδομών της πόλης

Κοινή παρουσία ΕΤΟΑ Δήμου Αθηναίων και ΕΞΑΑ στην ΙΤΒ 2010

Με επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη συνεχόμενη κοινή παρουσία της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής (ΕΞΑΑ) αυτή τη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 14 Μαρτίου 2010 στο Βερολίνο….

Με επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη συνεχόμενη κοινή παρουσία της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων<...> (ΕΤΟΑΑ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής (ΕΞΑΑ) αυτή τη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 14 Μαρτίου 2010 στο Βερολίνο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την τουριστική προβολή της Αθήνας διεθνώς και την ανάπτυξη σχετικών συνεργασιών με τους τουριστικούς φορείς, η ΕΤΟΑΑ και η ΕΞΑΑ συμμετείχαν με κοινό περίπτερο στην ΙΤΒ 2010, ως συνεκθέτες του ΕΟΤ, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν και τις ξενοδοχειακές υποδομές της πόλης.

Το περίπτερο της Αθήνας επισκέφθηκε πλήθος Γερμανών και άλλων ξένων επαγγελματιών από διάφορους τομείς τουριστικών δραστηριοτήτων (Πολιτιστικός τουρισμός, City Breaks, συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις, Incentives, Μαθητικός και Εκπαιδευτικός τουρισμός κ.λπ.) ενώ αθρόα προσέλευση παρατηρήθηκε και τις δύο μέρες της Έκθεσης που ήταν ανοικτή για το κοινό.

Το περίπτερο της ΕΤΟΑΑ και της ΕΞΑΑ επισκέφθηκε και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα αξιόλογη την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους δύο φορείς για την προβολή της Αθήνας στις διεθνείς αγορές, καθώς και η υφυπουργός κα Aντζελα Γκερέκου, η οποία εξήρε την πρωτοβουλία για την κοινή συμμετοχή στην ΙΤΒ 2010.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024