Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςArabian Travel Market: Συνεχής αύξηση των επαγγελματιών επισκεπτών

Arabian Travel Market: Συνεχής αύξηση των επαγγελματιών επισκεπτών

Ανταπόκριση-Ντουμπάι Η Arabian Travel Market (ATM), η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της περιοχής της Μεσογείου, τελείωσε την περασμένη Παρασκευή με την ανακοίνωση της οργανώτριας εταιρίας Reed Travel Exhibitions, RTE, ότι η […]

Ανταπόκριση-Ντουμπάι

Η Arabian Travel Market (ATM<.>), η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της περιοχής της Μεσογείου, τελείωσε την περασμένη Παρασκευή με την ανακοίνωση<...> της οργανώτριας εταιρίας Reed Travel Exhibitions, RTE, ότι η φετινή έκθεση έφθασε σε επίπεδα ρεκόρ προσέλευσης επαγγελματιών επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος της τρίτης μέρας της έκθεσης οι επισκέπτες επαγγελματίες του τουρισμού είχαν φθάσει τις 6.225 από 82 χώρες, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 4,5% σε σχέση με πέρσι, και παρουσιάζοντας την μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, στα οκτώ χρόνια που διοργανώνεται η έκθεση.

Ο κ. Matt Thompson διευθυντής εκθέσεων εξωτερικού της Reed Exhibitions ανακοίνωσε ότι 'αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι οι επισκέπτες από τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν μόνο το 64% του συνόλου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια πλησίαζαν το 75%. Οι επισκέπτες από την Σαουδική Αραβία ήταν αρκετοί, και από την Μεγάλη Βρετανία ήταν το 5%. Συνολικά επισκέφθηκαν την έκθεση 2.000 διεθνείς αγοραστές με μεγάλη συμμετοχή από την Ευρώπη και την Ασία. Οι περισσότεροι εκθέτες προφορικά δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν και του χρόνου, και πολλές εθνικές συμμετοχές ζήτησαν να κρατηθεί περισσότερος χώρος όχι μόνο για την παρουσίαση της χώρας, αλλά και περισσοτέρων ιδιωτικών επιχειρήσεων από κάθε χώρα.'

Στην Arabian Travel Market έλαβαν μέρος 800 εταιρίες από 55 χώρες, σε 8.000 τετραγωνικά μέτρα. Η Αιθιοπία που για πρώτη φορά έλαβε μέρος, δήλωσε ότι θα επανέλθει του χρόνου με μεγαλύτερο περίπτερο. Πολλές ακόμα χώρες ανακοίνωσαν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τον ιδιωτικό τουριστικό τους τομέα για συμμετοχή στην έκθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024