Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΕπαγγελματική συντήρηση παγωτού air-o-store από την Electrolux
Αριστη συντήρηση παγωτών για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Επαγγελματική συντήρηση παγωτού air-o-store από την Electrolux

Με τη βοήθεια του air-o-store της Electrolux Professional, το παγωτό θα είναι τόσο μαλακό σαν φρέσκο. Για να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα τέτοιων ευαίσθητων προϊόντων όπως τα παγωτά, μετά από […]

Με τη βοήθεια του air-o-store της Electrolux Professional, το παγωτό θα είναι τόσο μαλακό σαν φρέσκο<...>. Για να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα τέτοιων ευαίσθητων προϊόντων όπως τα παγωτά, μετά από την κατάψυξη είναι αναγκαίο να αποθηκευθούν σε ένα ειδικό μηχάνημα – εργαλείο. Η Electrolux παρέχει την λύση: το air-o-store, είναι ένα ιδιαίτερο ψυγείο θάλαμος, εγγυάται την τέλεια συντήρηση των παγωτών για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Χάρη στο ισχυρό σύστημα ψύξης η εσωτερική θερμοκρασία του θαλάμου μπορεί να φθάσει έως τους:
-28° C, ιδανικό να διατηρήσει την ποιότητα για μακριά χρονική περίοδο.
-12°C (ακόμη και σε εξωτερικές θερμοκρασίες των 43°), κατάλληλο να υποστηρίξει τις πωλήσεις παγωτού βιτρίνας (το παγωτό είναι έτοιμο για σερβίρισμα χωρίς να λειώνει η επιφάνειά του).

Επιπλέον, τα 4 αισθητήρια θερμοκρασιών που είναι εγκατεστημένα στο air-o-store της Electrolux (θαλάμου, εξατμιστήρα, συμπυκνωτή και εξωτερικού χώρου) και οι διπλές πόρτες, καθιστούν άψογη την ροή του αέρα μέσα στον θάλαμο, με εγγύηση την ομοιομορφία της θερμοκρασίας σε όλες τις θέσεις.

Χάρη στο σύστημα “Frost Watch Control” της Electrolux αποφεύγονται οι περιττές αποψύξεις, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μέγιστη αποδοτικότητα του συστήματος ψύξης και πάντα ο εξατμιστήρας να παραμένει καθαρός:
– Η απόψυξη αρχίζει μόνο όταν ο πάγος έχει συσσωρευτεί στον εξατμιστήρα.
– Η απόψυξη τελειώνει αμέσως μόλις λειώσει ο πάγος, όλα αυτόματα και χωρίς χρονοδιακόπτες.

Χάρη στη διάταξη “ανοιχτής πρόσβασης” (720 χιλ. πλάτος), στο air-o-store της Electrolux αποθηκεύονται 4 λεκανάκια διαστάσεων Υ125x165x360 στην μπροστινή σειρά και 2 λεκανάκια στην πίσω σειρά, ανά σχάρα. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός ή περισσότερων αισθητήρων ελέγχου, η λειτουργία αυτόματης αποκατάστασης ενεργοποιείται και διασφαλίζεται η απόλυτη υγιεινή αποθήκευση. Ακόμη και χωρίς κανένα αισθητήρα, το air-o-store εξακολουθεί να λειτουργεί για δύο συνεχείς ημέρες με ασφάλεια όπως κανένα άλλο ψυγείο. Ο πίνακας χειρισμού και ελέγχου του air-o-store της Electrolux θα “ενημερώνει” σε κάθε περίπτωση για την οποιαδήποτε ανωμαλία, όπως διακοπές ρεύματος κ.λπ.

Το “Frost Watch Control” και οι 4 αισθητήρες ελέγχου και αυτόματης λειτουργίας, παρέχουν πρόσθετη εξοικονόμηση της τάξης του 5% σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ψυγείο εξοπλισμένο με ψηφιακό σύστημα ελέγχου.

Το σύστημα ψύξης λειτουργεί πάντα στη μέγιστη αποδοτικότητα με τη μικρότερη κατανάλωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024