Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υλοποίηση 21 πρότυπων κέντρων σε όλη την επικράτεια

Η Karcher εγκαινιάζει το νέο Karcher Center Κηφισός

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Μάρτιος 2010, 00:00

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 τα εγκαίνια του νέου Karcher Center Κηφισός. Το νέο κατάστημα βρίσκεται<...>

στο Περιστέρι, στην οδό Κύπρου 40 & Λευκωσίας (γέφυρα Ροσινιόλ). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς επίσης και πληθώρα συνεργατών και πολιτών που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το καινούργιο καταστήμα. 

Να σημειωθεί ότι το Karcher Center Κηφισός ανήκει στο επενδυτικό πλάνο της Karcher για την υλοποίηση 21 Πρότυπων κέντρων σε όλη την επικράτεια που προβλέπεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Η Karcher δραστηριοποιείται από το 1991 στην Ελλάδα και έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά του καθαρισμού.

Η ιδέα δημιουργίας των Karcher Centers ξεκίνησε στην Ελλάδα από την αναζήτηση της εδώ εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη. “Θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες να βαδίσουν σε νέα μονοπάτια, να εξοικειωθούν με καινούργιες επιχειρηματικές ιδέες και να δικαιώσουμε την αγορά για την εκτίμηση που έχει στην εταιρεία και τα προϊόντα μας” ανέφερε στο λόγο του ο διευθύνων σύμβουλος της Karcher Ελλάδος κ. Λάζαρος Φραντζής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top