Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Λύση HOTstream IPTV

Digea και ΕΡΤ Ψηφιακή για τα δωμάτια των ξενοδοχείων

Τατιάνα Ρόκου - 30 Μάρτιος 2010, 00:00

Η Media Communications ανταποκρίνεται άμεσα στην νέα εποχή της ψηφιακής εκπομπής τηλεοπτικών προγραμμάτων και σας παρέχει την τεχνολογία<...>

για την ψηφιακή μετάβαση χωρίς την εγκατάσταση πολλαπλών αποκωδικοποιητών και την αλλαγή τηλεοράσεων.

Η λύση HOTstream IPTV έχει σχεδιαστεί, ώστε το σύνολο των καναλιών του ξενοδοχείου (δορυφορικά, επίγεια και επίγεια ψηφιακά όπως της Digea) να διανέμονται από ένα κοινό ψηφιακό τηλεοπτικό κέντρο, ασύγκριτα μικρότερο από το παραδοσιακό αναλογικό, διατηρώντας τις τηλεοράσεις και χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση πολλαπλών αποκωδικοποιητών σε κάθε δωμάτιο.

Η διαχείριση της λίστας των καναλιών του ξενοδοχείου γίνεται τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω Internet, ενώ η ίδια υποδομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών Interactive TV, Internet, Video on Demand και τηλεφωνίας σε όλα τα δωμάτια.

Με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν αναλλοίωτη ποιότητα εικόνας και ήχου σε όλα τα δωμάτια χωρίς τα προβλήματα και τους περιορισμούς των αναλογικών καναλιών. Με την λύση HOTstream IPTV η μετάβαση γίνεται με το πιο απλό τρόπο, δημιουργώντας παράλληλα την υποδομή για ένα σύνολο νέων ξενοδοχειακών ψηφιακών υπηρεσιών. Η ίδια υποδομή υποστηρίζει και μεταδόσεις  υψηλής ευκρίνειας αυξάνοντας την αξία της επένδυσης σε βάθος χρόνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top