Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πέντε απ`ευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς το Τόκυο

Ξεκίνησαν οι απ`ευθείας πτήσεις της Etihad Airways μεταξύ Αμπου Ντάμπι και Τόκυο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Μάρτιος 2010, 00:00

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ξεκίνησε τις απΆευθείας πτήσεις από τη βάση της στο<...>

Aμπου Ντάμπι προς το Τόκυο και αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής που πραγματοποιεί πτήσεις προς την ιαπωνική πρωτεύουσα. 

Η πρώτη πτήση, ΕΥ878, αναχώρησε από το Aμπου Ντάμπι στις 10:25 μ.μ. την 27η Μαρτίου και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκυο στη 1:35 μ.μ. στις 28 Μαρτίου.

Η Etihad θα πραγματοποιεί πέντε απ`ευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς το Τόκυο, επιπλέον των πέντε πτήσεων την εβδομάδα που προσφέρει προς τη Ναγκόγια.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από αεροσκάφη Airbus A330-200 τριών καμπίνων και θα παρέχονται υπηρεσίες σχεδιασμένες για την αγορά της Ιαπωνίας, που θα συμπεριλαμβάνουν ένα ειδικά σχεδιασμένο ιαπωνικό μενού, ψυχαγωγία εμπλουτισμένη με τοπικά προγράμματα και πλήρωμα καμπίνας που απαρτίζεται από μέλη που μιλούν Ιαπωνικά και άλλες γλώσσες. 

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε ότι η Etihad είναι ενθουσιασμένη που είναι ο πρώτος αερομεταφορέας της Μέσης Ανατολής που πραγματοποιεί πτήσεις προς το Τόκυο, και αναμένει μεγάλο όγκο κίνησης σε αυτή τη διαδρομή, ειδικά από επιχειρηματίες. “Επίσης πιστεύουμε ότι η ποικιλία των σημαντικών αξιοθέατων που θα ανοίξουν στο Aμπου Ντάμπι μέσα στα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των: Ferrari World, The Louvre Abu Dhabi και Guggenheim Abu Dhabi, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες αναψυχής από την Ιαπωνία”, δήλωσε. “Η Ιαπωνία είναι σημαντική αγορά για την Etihad και θα παραμείνει ένας σημαντικός στόχος το 2010. Έχουμε εργαστεί στενά με την κυβέρνηση της Ιαπωνίας ώστε να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε τις πτήσεις μεταξύ των δύο πρωτευουσών, και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους”.

Οι πτήσεις της Etihad προς το Τόκυο ακολουθούν την έναρξη των πτήσεων της εταιρείας προς τη Ναγκόγια που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα τον Φεβρουάριο αυτής της χρονιάς, καθώς και τις πτήσεις κοινού κωδικού με την ANA αυτό το μήνα.

Από το 2003 οπότε  και ιδρύθηκε, η Etihad έχει αναπτύξει το δίκτυό της σε πάνω από 60 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, Αφρική, Αυστραλία, Ευρώπη, Β.Αμερική και Ασία. Η δέσμευση της Etihad στην υπεροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, επισφραγίστηκε με την βράβευση της Etihad ως “η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο” στα 2009 World Travel Awards. Η Etihad Airways έχει μεταφέρει μέχρι στιγμής περισσότερους από 22.5 εκατ. πελάτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top