Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξαργύρωση μιλίων σε designer out-lets

Επέκταση συνεργασίας της Lufthansa με την Avis

Τατιάνα Ρόκου - 31 Μάρτιος 2010, 00:00

Το πρόγραμμα Miles & More επεκτείνει τη συνεργασία με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis. Επίσης, από την 1η Μαρτίου, τα μέλη<...>

του προγράμματος Miles & More θα μπορούν να νοικιάζουν αυτοκίνητο με τα μίλια τους. σε οποιοδήποτε κατάστημα της Avis ανά τον κόσμο. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει πλέον χρονική προθεσμία. Στο παρελθόν, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με μίλια περιορίζονταν σε επιλεγμένες χώρες και μόνο αν η κράτηση γινόταν για ένα σαββατοκύριακο ή μια εβδομάδα. Πέραν της μεγαλύτερης ευελι-ξίας στην εξαργύρωση των μιλίων για ενοικίαση αυτοκινήτου, έχει απλοποιηθεί και η διαδικασία κράτησης. Τα μέλη που εξαργυρώνουν μίλια για την ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis, απλά εισάγουν τον αριθμό πελάτη και το PIN τους στην ιστοσελίδα miles-and-more.avis.de. Στη συνέχεια, η χρέωση που απαιτείται για την ενοικίαση εμφανίζεται σε μίλια. Με την επιβεβαίωση της κράτησης από τον πελάτη, ο αναγραφόμε-νος αριθμός μιλίων αυτόματα αφαιρείται από το λογαριασμό μιλίων του πελάτη. Στα πλαίσια της προώθησης της συνεργασίας με το πρόγραμμα Miles & More μέχρι το τέλος του 2010, η Avis προσφέρει επίσης στους πελάτες περισσότερα δωρεάν μίλια κάθε φορά που ενοικιάζουν αυτοκίνητο, επιτρέποντάς τους να κερδίσουν μέχρι και 3.000 μίλια ανά ενοικίαση, όσο συχνότερα νοικιάζουν κάποιο αυτοκίνητο.

Ακόμη, από 1ης Μαρτίου, τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Lufthansa μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους μιλίων σε δημοφιλή designer outlets, όπως είναι τα εκπτωτικά “χωριά” Wertheim Village, Ingolstadt Village και Maasmechelen Village (Βέλγιο). Για κάθε ευρώ που θα ξοδεύεται σε επώνυμα είδη σε αυτά τα εκπτωτικά χωριά, θα πιστώνεται ένα μίλι στο λογαριασμό του πελάτη. Τα μέλη του προγράμματος Miles & More θα μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν τους πόντους μιλίων με ένα εκπτωτικό voucher του εκπτωτικού χωριού, με 1 ευρώ προς κάθε 330 μίλια. Τα εκπτωτικά χωριά επώνυμων οίκων βρίσκονται κοντά σε μεγάλες πόλεις και προσφέρουν σε ελκυστικές τιμές, συλλογές διάσημων ονομά-των και επώνυμων οίκων μόδας, σε σχεδόν 300 καταστήματα (μπουτίκ).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top