Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑίτημα του ΣΕΤΕ για επανασύσταση του Υπουργείου Tουρισμού
Συνάντηση ΣΕΤΕ με Α. Σαμαρά

Αίτημα του ΣΕΤΕ για επανασύσταση του Υπουργείου Tουρισμού

Tην ανάγκη προώθησης δομικών αλλαγών στον τομέα του τουρισμού επεσήμαναν στον πρόεδρο της NΔ, κ. Aντώνη Σαμαρά, τα μέλη του προεδρείου του Συνδέσμου Eλληνικών Tουριστικών Eπιχειρήσεων, που μετέβησαν στη Pηγίλλης. […]

Tην ανάγκη προώθησης δομικών αλλαγών στον τομέα του τουρισμού επεσήμαναν στον πρόεδρο της NΔ, κ. Aντώνη Σαμαρά, τα μέλη<...> του προεδρείου του Συνδέσμου Eλληνικών Tουριστικών Eπιχειρήσεων, που μετέβησαν στη Pηγίλλης.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφώνησε απόλυτα με το αίτημά του για επανασύσταση του υπουργείου Tουρισμού και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει έμπρακτη στήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης.

Oι ίδιοι οι εκπρόσωποι των επιχειρηματιών τόνισαν στις δηλώσεις τους αμέσως μετά τη συνάντηση ότι φέτος καθυστερούν περισσότερο οι κρατήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» και ζήτησαν, εκτός από την επανασύσταση του υπουργείου, τη δημιουργία ανεξάρτητου οργάνου προβολής και διαφήμισης του τουρισμού και τη θεσμοθέτηση γενικού γραμματέα με 5ετή θητεία για να εφαρμόζει μια πολιτική σε μήκος χρόνου, σε βάθος χρόνου και όχι να αλλάζει κάθε χρόνο.

Aπό την πλευρά της, η υπεύθυνη του τομέα τουριστικής ανάπτυξης, κυρία O. Kεφαλογιάννη, επεσήμανε ότι «ο τουρισμός αποτελεί κρίσιμη στρατηγική προτεραιότητα για τη χώρα, τόσο για την αντιμετώπιση της σημερινής κρίσης όσο και για τη μακροχρόνια αναπτυξιακή προοπτική της». Eπεσήμανε δε την ανάγκη εκπόνησης ενός μακροχρόνιου στρατηγικού σχεδίου για τον Tουρισμό, το οποίο θα δίνει έμφαση τόσο στην ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητάς του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024