Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνέγερση ξενοδοχείου επτά αστέρων στην Κωνσταντινούπολη
Συμφωνία μεταξύ της τουρκικής Tanriverdi Holding και της Shangri-La Asia Ltd

Ανέγερση ξενοδοχείου επτά αστέρων στην Κωνσταντινούπολη

Μια τουρκική κοινοπραξία και μια διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου επτά αστέρων, στην Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,, το “παρών” στη συμφωνία μεταξύ της […]

Μια τουρκική κοινοπραξία και μια διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου επτά αστέρων, στην<...> Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,, το “παρών” στη συμφωνία μεταξύ της τουρκικής Tanriverdi Holding και της Shangri-La Asia Ltd, έδωσε ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το εξωτερικό εμπόριο, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν. Ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι, η συμφωνία θα ανοίξει τον δρόμο για περισσότερες επενδύσεις από τη διεθνή κοινοπραξία στην Τουρκία.

Το νέο επτάστερο ξενοδοχείο Shangri-La Istanbul θα ανεγερθεί σε τοποθεσία, όπου βρίσκεται προς το παρόν μια παλιά καπναποθήκη, στη συνοικία Μπεσίκτας και θα έχει θέα στον Βόσπορο. Το ξενοδοχείο θα έχει 14 ορόφους, εκ των οποίων οι επτά θα είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Τα εγκαίνιά του αναμένεται να γίνουν τον Απρίλιο του 2012 και το συνολικό κόστος της επένδυσης θα ανέρχεται σε 250 εκατ. ευρώ.

Η διεθνής κοινοπραξία Shangri-La Asia Ltd έχει στην ιδιοκτησία της 68 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και το Shangri-La Istanbul είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων ξενοδοχείων, που ετοιμάζεται να ανεγείρει στην Ευρώπη -τα υπόλοιπα θα βρίσκονται σε Παρίσι, Βιέννη και Λονδίνο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024