Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυμμετοχή 18 χωρών στο 8ο ΥΠΕΡΙΑ 2010 στην Αμοργό
Διεθνές Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού

Συμμετοχή 18 χωρών στο 8ο ΥΠΕΡΙΑ 2010 στην Αμοργό

Με συμμετοχή εκπροσώπων από 18 χώρες πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού και Πολιτισμού – ΥΠΕΡΙΑ 2010, στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa, στην Αιγιάλη Αμοργού, από 8 […]

Με συμμετοχή εκπροσώπων από 18 χώρες πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού και Πολιτισμού – ΥΠΕΡΙΑ 2010, στο<...> ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa, στην Αιγιάλη Αμοργού, από 8 μέχρι 12 Απριλίου.

Μετά το καλωσόρισμα από την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Θολαρίων και οικοδέσποινα του Aegialis Hotel & Spa κα Ειρήνη Γιαννακοπούλου, χαιρετισμούς απεύθυναν από μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Αντώνιος Βλαβιανός και ο δήμαρχος της Αμοργού, κ. Νικόλαος Φωστιέρης.

Ακολούθησαν προβολές μικρών ταινιών για τα μονοπάτια, τα βότανα, τα μνημεία, τους ανθρώπους και τους τόπους της Αμοργού και για την ελιά. Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες για τον θρησκευτικό τουρισμό, τα εκκλησιαστικά μνημεία της Αμοργού, τον τουρισμό υγείας και τη μεσογειακή διατροφή.

Την Παρασκευή, 9 Απριλίου, το απόγευμα, διεξήχθησαν οι εργασίες, της ημερίδας για την Ακαδημία Ελληνικού Κινηματογράφου, που οργανώθηκε για πρώτη φορά. Το Σάββατο, 10 Απριλίου, το απόγευμα, έγινε συνάντηση, ομιλίες και προβολές ταινιών από τους Οργανωτές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών (Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ιταλία, Ισπανία, Λετονία, Τυνησία, κ.ά.). Το συνέδριο έκλεισε με συζήτηση, απονομή αποδεικτικών συμμετοχής στο Φεστιβάλ, εξαγωγή συμπερασμάτων και συνοπτική παρουσίαση του συνεδρίου.

Οι σύνεδροι επισκέφθηκαν τοπία και μνημεία της Αμοργού (Θολάρια, Παναγία Πανωχωριανή, Μονή Χοζοβιώτισσας, Χώρα, Αρχαιολογικό Μουσείο, κ.ά.).

Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024