Τελευταία νέα
Ασφαλή και ευφυή προϊόντα

Συνδυαστικά συστήματα Teuco 383 ΚΑΙ 385

Τα συνδυαστικά συστήματα 383 και 385 έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας και είναι σε θέση να προσαρμόζονται όταν αυτές αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου. Παιδιά, […]

Τα συνδυαστικά συστήματα 383 και 385 έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας και είναι σε θέση να προσαρμόζονται<...> όταν αυτές αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου. Παιδιά, ενήλικοι, ηλικιωμένοι: όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την μπανιέρα και το ντους με τον πιο απλό και ασφαλή τρόπο.

Μετά από την επιτυχία του πρώτου προϊόντος της σειράς (383), η Teuco παρουσιάζει την νέα τετράγωνη έκδοση 385 (180x80cm), με ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στην τοποθέτησή της στο χώρο του μπάνιου. Έτσι ακριβώς όπως το συνδυαστικό σύστημα 383, έτσι και το νέο είναι άνετο και εύκολο στην χρήση, αφού σε αντίθεση με τα κοινά συνδυαστικά συστήματα, είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό χωρίς να υπάρχει η ανάγκη υπέρβασης του εμποδίου της μπανιέρας. Διαθέτει μια πόρτα καθΆόλο το ύψος της μπανιέρας, η οποία διαθέτει πλάτος πάνω από 50 cm και ανοίγει προς το εσωτερικό, ενώ για την είσοδο αρκεί η άνοδος ενός μικρού σκαλιού (13 cm). Επιπλέον, μια εύκολης χρήσης επιμήκης λαβή διαθέτει ένα μηχανικό σύστημα συγκράτησης, επιτρέποντας την αποφυγή ανοίγματος κατά λάθος.

Εφοδιασμένα και με κάθισμα, τα συνδυαστικά συστήματα της Teuco επιτρέπουν, αν αυτό είναι αναγκαίο, την δυνατότητα πραγματοποίησης του ντους σε καθιστή θέση. Η ευκολία χρήσης είναι μοναδική, όπως και η ασφάλεια, χάρη σε μια επιτοίχια λαβή που καθιστά πιο ασφαλείς τις κινήσεις στον χώρο του ντους. Η πόρτα αποτελείται από γυαλί υψηλού πάχους (8mm) και διαθέτει ένα προστατευτικό υμένα, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια του χρήστη.

Η μπανιέρα είναι μεγάλων διαστάσεων και μπορεί να ενσωματώσει το υδρομασάζ Basic, καθώς και το Hydrosilence, ένα αποκλειστικό σύστημα της Teuco που είναι σε θέση να ελαχιστοποιεί όλους τους θορύβους και τις δονήσεις των παραδοσιακών συστημάτων υδρομασάζ: ο χαλαρωτικός ήχος του νερού σε κίνηση, μεταμορφώνει με αυτό τον τρόπο την μπανιέρα σε έναν ιδανικό χώρο στον οποίο μπορείτε να παραδοθείτε στην πιο απόλυτη και αναζωογονητική χαλάρωση.

Τα νέα συνδυαστικά συστήματα είναι εξαιρετικά εργονομικά, διευκολύνουν τη χρήση για όποιον βρίσκεται στο εσωτερικό τους, αλλά και την συμβολή βοήθειας από το εξωτερικό και εγγυώνται μεγάλη ευκολία κατά την διάρκεια της διαδικασίας του μπάνιου.

Τα συνδυαστικά συστήματα 383 και 385, έχουν σχεδιαστεί από το Studio Lenci.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024