Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Eνημέρωση των τουριστικών γραφείων για τις υποδομές των τουριστικών θέρετρων

Workshop ξενοδοχείων Κω με τουριστικά γραφεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Τατιάνα Ρόκου - 14 Απρίλιος 2010, 00:00

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της θέσης της Κω στην ελληνική τουριστική αγορά, σε συνεργασία<...>

με την Travel Media Applications, την εταιρεία που εκδίδει την έγκριτη καθημερινή ηλεκτρονική τουριστική εφημερίδα “Travel Daily News Greece & Cyprus”, διοργανώνει τον Απρίλιο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη συνάντηση εργασίας (workshop)  για την Κώ, ως προορισμό, και των ξενοδοχείων της, με τα τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται για αυτόν τον συναρπαστικό προορισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos στην  Αθήνα και στις 22 Απριλίου στο ξενοδοχείο Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη (ώρες 16:00-21:00), όπου οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι, σε ειδική αίθουσα, θα έχουν χώρο και τραπέζι εργασίας για τις συναντήσεις τους με τους επισκέπτες πράκτορες.

Στόχος είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων για τις ξενοδοχειακές υποδομές των τουριστικών θέρετρων, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν του πανέμορφου νησιού και δίνεται έμφαση στην άμεση επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους του νησιού για αμοιβαίο όφελος. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top