Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςJazz Fest Wien στην πρωτεύουσα της Αυστρίας
Από 30 Μαΐου έως 9 Ιουλίου 2010

Jazz Fest Wien στην πρωτεύουσα της Αυστρίας

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ Τζαζ της Βιέννης τα ομορφότερα σημεία μουσικής μετατρέπονται σε μουσικές σκηνές τζαζ: από την Κρατική Όπερα και την Αίθουσα Συναυλιών μέχρι την Τοξωτή Αυλή του Δημαρχιακού […]

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ Τζαζ της Βιέννης τα ομορφότερα σημεία μουσικής μετατρέπονται σε μουσικές σκηνές τζαζ: από την Κρατική Όπερα<...> και την Αίθουσα Συναυλιών μέχρι την Τοξωτή Αυλή του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Το Φεστιβάλ Τζαζ της Βιέννης αρχίζει με μια συναυλία στο κέντρο της Αυστρίας, τη Βιέννη, με μεγάλη χαρά, καθώς στις 30 Μαΐου θα εμφανιστεί ο Jamie Cullum, γνωστός ως “Robbie William της τζαζ” ή αλλιώς “Ο νέος Sinatra”. Το επόμενο highlight συνεχίζει στις 2 Ιουνίου με τον βιρτουόζο του πιάνου και γνωστό στον κόσμο πρωτοπόρο, αυτοσχεδιαστή της φωνητικής μουσικής, τον Bobby McFerrin, στη βιεννέζικη αίθουσα κονσέρτων.

Από τα τέλη Ιουνίου το πρόγραμμα της τζαζ γίνεται ακόμη πιο έντονο. Οι Gilles Peterson και Roberto Fonseca παρουσιάζουν στις 30.6.2010 το πρόγραμμά “Havana Cultura”, στο οποίο αναμένουμε ζωηρούς ήχους jazz, σε συνδυασμό με τραγούδι. Την 1η Ιουλίου η μεγάλη αοιδός Juliette Greco, με το συγκρότημά της εμφανίζονται στη βιεννέζικη κρατική όπερα και στις 6 Ιουλίου ο Βρετανός κιθαρίστας Jeff Beck με το συγκρότημα του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024