Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτρατηγική συμφωνία World Travel & Tourism Council με CNBC
Πολυπλατφόρμα συνεργιών ύψους 5 εκατ. δολ.

Στρατηγική συμφωνία World Travel & Tourism Council με CNBC

Tο διεθνές επιχειρηματικό και οικονομικό κανάλι CNBC προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό World Travel & Tourism Council (WTTC) και ανακοίνωσε μια πολυπλατφόρμα συνεργιών ύψους 5 εκατ. δολ. για […]

Tο διεθνές επιχειρηματικό και οικονομικό κανάλι CNBC προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό World Travel & Tourism Council (WTTC) και<…> ανακοίνωσε μια πολυπλατφόρμα συνεργιών ύψους 5 εκατ. δολ. για τα επόμενα 3 χρόνια. Στη στρατηγική αυτή συνεργασία συμμετέχουν επίσης το National Geographic Channel και το Sky News.

Όπως αναφέρεται στην “Καθημερινή”, τα κανάλια θα παρέχουν διαφημιστικό χρόνο και online μάρκετινγκ, με σκοπό να ενημερώνουν το κοινό τους για την οικονομική και κοινωνική σημασία της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Το CNBC, με την ενεργό συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής του WTTC στο Πεκίνο (25-27 Μαΐου), στοχεύει στην έναρξη επιμέρους συνεργασιών και στην πληροφόρηση των τηλεθεατών του σε διεθνές επίπεδο για όλες τις εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού και τη συμβολή του στην ενίσχυση της παγκόσμιας οικονομίας. Παράλληλα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα του CNBC, η συνεργασία του με το WTTC συμπεριλαμβάνει, επίσης, διαφήμιση στο περιοδικό του CNBC (CNBC Business magazine) και στο Διαδίκτυο, στο site του CNBC, cnbc.com.

“Το WTTC είναι εξαιρετικά ικανοποιημένο από τη συνεργασία του αυτή με τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα CNBC και το National Geographic Channel. Επίσης, τόσο το CNBC όσο και το National Geographic θα προβάλουν το WTTC με στοχευμένες καμπάνιες για τους τηλεθεατές τους ώστε να αναπτυχθεί ο διάλογος και η πληροφόρηση σχετικά με τον κλάδο του τουρισμού που απασχολεί 220 εκατ. άνθρωποι και αποτελεί το 9,4 του παγκόσμιου GDP” δήλωσε ο Jean–Claude Baumgarten, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του WTTC.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024