Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνδιαφέρον από την Τουρκία για συνέδρια και ταξίδια κινήτρων στην Ελλάδα
Πρόσκληση τουριστικών γραφείων

Ενδιαφέρον από την Τουρκία για συνέδρια και ταξίδια κινήτρων στην Ελλάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η επίσκεψη 15 περίπου τουριστικών γραφείων από την Τουρκία που ειδικεύονται στον τουρισμό πολυτελείας, στα συνέδρια, και στα ταξίδια κινήτρων από τον […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η επίσκεψη 15 περίπου τουριστικών γραφείων από την Τουρκία που ειδικεύονται στον τουρισμό πολυτελείας,<...> στα συνέδρια, και στα ταξίδια κινήτρων από τον Amphitrion Holidays, την Aegean Airlines, και το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Η αντιπροσωπεία ήταν από όλη την Τουρκία καλύπτοντας τις μεγαλύτερες πόλεις, όπως η Κωνσταντινούπολη, η Aγκυρα, η Σμύρνη κ.ά.

Ο κ. Γιώργος Χριστίνης, διευθυντής πωλήσεων του Amphitrion Holidays τόνισε στο Travel Daily News ότι η επίσκεψη των γραφείων από την Τουρκία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. “Όλο το Σαββατοκύριακο είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε την Αθήνα και τις δυνατότητες της σε αυτούς τους πολύ σημαντικούς επαγγελματίες του τουρισμού. Ιδιαίτερα δόθηκε έμφαση στη νυχτερινή ζωή που προσφέρει ο τόπος μας όπως το Γκάζι, του Ψυρρή και η Πλάκα. Είναι σημαντικό για τους Τούρκους τουρίστες η νυχτερινή ζωή μιας και όπως γνωρίζουμε έχουμε παρόμοια κουλτούρα και τρόπο διασκέδασης. Επίσης, επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη, και το νέο μουσείο. Πιστεύω ότι με αυτή την κίνηση ανοίγει μια νέα πόρτα προς τη γειτονική χώρα, για επίσκεψη γκρουπ τουριστών, νεόνυμφων, ταξιδίων κινήτρων, και συνεδρίων”.

Σε συζήτηση που είχε το Travel Daily News με εκπροσώπους των γραφείων αυτών διαπιστώθηκε ότι η γείτονες μας αγαπούν τις διακοπές στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα όπως είναι φυσικό στα νησιά μας. Ο κ. Burak Bostanci, από το γραφείο Chocolate, τόνισε την ιδιαίτερη αγάπη των νεονύμφων για την Μύκονο, στην οποία στέλνει πολλά ζευγάρια. Οι διακοπές που προσφέρει το γραφείο του είναι υψηλού επιπέδου και συνήθως οι πελάτες του προτιμούν την Κρήτη και συγκεκριμένα την Ελούντα, την Μύκονο, ή τη Σαντορίνη, διαμένοντας πάντα σε πεντάστερα ξενοδοχεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024