Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΠαρουσίαση της AutoHellas στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών
Αύξηση κερδών μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κατά 31%

Παρουσίαση της AutoHellas στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εταιρείας Autohellas ATEE στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, η κα Λίζα Πελεκάνου, διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών και […]

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εταιρείας Autohellas ATEE στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος<…> και διευθύνων σύμβουλος, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, η κα Λίζα Πελεκάνου, διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών και ο κ. Αλέξης Καραμαλής, υπεύθυνος επενδυτικών σχέσεων.

Κατά την παρουσίαση, συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2009, όπου η Autohellas παρουσίασε αύξηση κερδών μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κατά 31%, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα 17,7 εκατ. ευρώ από 13,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι βασικοί λόγοι βελτίωσης του αποτελέσματος εντοπίζονται στη βελτίωση της συνεισφοράς των βαλκανικών χωρών στο ενοποιημένο αποτέλεσμα, ο περιορισμός των λειτουργικών δαπανών, με διάφορες ενέργειες της εταιρείας και η μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους.

Χαρακτηριστικό είναι γεγονός ότι η Autohellas, μέσα από την αμυντική της γραμμή στη διαχείριση του μεγέθους του στόλου, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τις ταμειακές της ροές και την αύξηση των ταμειακών της αποθεμάτων από 24.5 εκατ. ευρώ στα 53.5 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2009, με αμετάβλητο το δανεισμό. Επίσης, συζητήθηκε η έγκαιρη αντίδραση της εταιρίας στη μείωση του τουρισμού και την αγορά των εταιρικών στόλων, αλλά και στη μεταπώληση των αυτοκινήτων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024