Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αύξηση κερδών μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κατά 31%

Παρουσίαση της AutoHellas στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών

Τατιάνα Ρόκου - 20 Απρίλιος 2010, 00:00

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εταιρείας Autohellas ATEE στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος<...>

και διευθύνων σύμβουλος, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, η κα Λίζα Πελεκάνου, διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών και ο κ. Αλέξης Καραμαλής, υπεύθυνος επενδυτικών σχέσεων.

Κατά την παρουσίαση, συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2009, όπου η Autohellas παρουσίασε αύξηση κερδών μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κατά 31%, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα 17,7 εκατ. ευρώ από 13,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι βασικοί λόγοι βελτίωσης του αποτελέσματος εντοπίζονται στη βελτίωση της συνεισφοράς των βαλκανικών χωρών στο ενοποιημένο αποτέλεσμα, ο περιορισμός των λειτουργικών δαπανών, με διάφορες ενέργειες της εταιρείας και η μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους.

Χαρακτηριστικό είναι γεγονός ότι η Autohellas, μέσα από την αμυντική της γραμμή στη διαχείριση του μεγέθους του στόλου, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τις ταμειακές της ροές και την αύξηση των ταμειακών της αποθεμάτων από 24.5 εκατ. ευρώ στα 53.5 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2009, με αμετάβλητο το δανεισμό. Επίσης, συζητήθηκε η έγκαιρη αντίδραση της εταιρίας στη μείωση του τουρισμού και την αγορά των εταιρικών στόλων, αλλά και στη μεταπώληση των αυτοκινήτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top