Κατακτώντας τον χώρο της υψηλής γαστρονομιάς για πέμπτη συνεχή χρονιά, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και για το 2010 Premiere, στο δέκατο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, υπόσχεται να καταπλήξει […]
Κατακτώντας τον χώρο της υψηλής γαστρονομιάς για πέμπτη συνεχή χρονιά, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και για το 2010 Premiere, στο<...> δέκατο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, υπόσχεται να καταπλήξει με αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις και την εντυπωσιακότερη θέα της Ακρόπολης.
Το στίγμα στο χώρο του Premiere δίνουν οι λευκοί χρωματισμοί και τα ελαιόδεντρα. Σχεδιασμένο με γνώμονα την ποιότητα και τη γεύση, το μενού βασίζεται στα πιο φρέσκα εποχιακά υλικά, δίνοντας έμφαση στο ψητό κρέας και ψάρι.
Εκτός από τις εξαίσιες γαστριμαργικές προτάσεις του, το Premiere φιλοξενεί μία από τις πιο πλούσιες wine lists της αθηναϊκής σκηνής, με ετικέτες που καλύπτουν τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές ζώνες του κόσμου. Το Premiere διαθέτει μια εκτενή συλλογή με ποικιλίες εξαιρετικής εσοδείας και περισσότερες από 200 ετικέτες (ελληνικές ποικιλίες περιορισμένης παραγωγής από κτήματα μικρών παραγωγών και γνωστές ετικέτες από όλο τον κόσμο).
Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.