Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση 4 ξενοδοχείων της Aldemar με το Green Key
Το Κλειδί της Πράσινης Ανάπτυξης κατέχει και το 2010 η Aldemar Hotels & Spa

Βράβευση 4 ξενοδοχείων της Aldemar με το Green Key

Aλλη μία αναγνώριση του περιβαλλοντικού έργου του Ομίλου Aldemar Hotels & Spa, έρχεται να προστεθεί και το 2010 με τη βράβευση τεσσάρων ξενοδοχειακών του μονάδων με το διεθνές βραβείο/Σήμα Ποιότητας […]

Aλλη μία αναγνώριση του περιβαλλοντικού έργου του Ομίλου Aldemar Hotels & Spa, έρχεται να προστεθεί και το 2010 με τη βράβευση τεσσάρων ξενοδοχειακών<...> του μονάδων με το διεθνές βραβείο/Σήμα Ποιότητας Green Key του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Fee-Foundation for the Environmental Education). Πρόκειται για τις Knossos Royal, Royal Mare και Cretan Village στην Κρήτη, καθώς και για το Olympian Village στη δυτική Πελοπόννησο, στην οποία απονέμεται το σήμα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και βραβεύτηκαν από την Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του Green Key, αξιολογήθηκαν, έπειτα από αίτησή τους, ως προς τις περιβαλλοντικές τους πρακτικές, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Τα κριτήρια εστιάζουν στην περιβαλλοντική διαχείριση της τουριστικής μονάδας και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, που πρέπει να οργανώνεται για τους επισκέπτες, το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της.

Το Green Key αποτελεί, παγκοσμίως, σύμβολο ποιότητας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης (eco label) των ξενοδοχειακών μονάδων που συμμετέχουν σΆαυτό με Εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Η εφαρμογή του σήματος στη χώρα μας ξεκίνησε το προηγούμενο έτος με μεγάλη επιτυχία, όπου βραβεύτηκαν συνολικά 52 ξενοδοχειακές μονάδες.

Ο Όμιλος Aldemar Hotels & Spa ήταν από τις πρώτες ξενοδοχειακές αλυσίδες που «αγκάλιασαν» την προσπάθεια της Εταιρείας Προστασίας της Φύσης να ενθαρρύνει την υιοθέτηση περιβαλλοντικών πρακτικών στον εγχώριο τουριστικό κλάδο, συμμετέχοντας με μία μονάδα το 2009 και τέσσερις το 2010. Με τη συνέπεια και την προσήλωσή του σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, ο Όμιλος κέρδισε και τις δύο χρονιές την εμπιστοσύνη της Επιτροπής Κρίσεων και συγκαταλέγεται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ως προς την περιβαλλοντική τους πολιτική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024