Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΟλοκληρωμένη και πλήρη σειρά μπουφέδων drop-in από την Electrolux
Απεριόριστη μεταβλητότητα και αξιοπιστία

Ολοκληρωμένη και πλήρη σειρά μπουφέδων drop-in από την Electrolux

Η Electrolux Professional παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη και πλήρη σειρά μπουφέδων drop-in. Ο στόχος της Electrolux με αυτά τα μηχανήματα είναι πολύ απλός: να ενσωματώσει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες του […]

Η Electrolux Professional παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη και πλήρη σειρά μπουφέδων drop-in. Ο στόχος της Electrolux με αυτά τα<...> μηχανήματα είναι πολύ απλός: να ενσωματώσει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες του εστιατορίου σε οποιοδήποτε στυλ επίπλωσης, χωρίς κανένα περιορισμό επιλογής.
– Ψυχώμενοι μπουφέδες
– Θερμαινόμενοι μπουφέδες με γυάλινες κεραμικές επιφάνειες.

Τα οφέλη των μηχανημάτων Drop-in από την Electrolux Professional:

  • Απεριόριστη μεταβλητότητα: προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε στυλ εξοπλισμού επιλέξει ο πελάτης.
  • Μέγιστη ορατότητα των τροφίμων: όλα τα μέρη είναι έτσι σχεδιασμένα για εύκολη λειτουργία και άριστη εργονομία. Ο σχεδιασμός ενισχύει την ολοκληρωμένη παρουσίαση των τροφίμων.
  • Εσωτερικός φωτισμός: όλοι οι μπουφέδες είναι εξοπλισμένοι με μονάδες φωτισμού, περιστροφικά στις ψυχώμενες μονάδες, για να διασκορπιστεί το φως και να καταστήσουν πιο ορατά τα επιδειχθέντα τρόφιμα.
  • Αξιοπιστία: ανοξείδωτη κατασκευή και ανθεκτικότητα κρυστάλλου.
  • Aριστη δυνατότητα καθαρισμού: όλα τα μέρη είναι πλήρως αποσπώμενα για εύκολο καθαρισμό, μέγιστη υγιεινή και ασφάλεια. Όλες οι γούρνες έχουν στρογγυλεμένες γωνίες για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024