Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑνοιχτά τα Τέμπη το Σαββατοκύριακo της Πρωτομαγιάς
Εναλλακτική κυκλοφορία των οχημάτων, ανά διαδρομή στο ένα ρεύμα

Ανοιχτά τα Τέμπη το Σαββατοκύριακo της Πρωτομαγιάς

Ανοίγουν τα Τέμπη για το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς, καθώς, όπως έγινε γνωστό, δόθηκε το “πράσινο φως” από την εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο για εναλλακτική κυκλοφορία των οχημάτων, ανά διαδρομή στο ένα […]

Ανοίγουν τα Τέμπη για το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς, καθώς, όπως έγινε γνωστό, δόθηκε το “πράσινο φως” από την εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο για<…> εναλλακτική κυκλοφορία των οχημάτων, ανά διαδρομή στο ένα ρεύμα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, θα δοθεί στη κυκλοφορία η μια λωρίδα στη κοιλάδα των Τεμπών, από την επόμενη Παρασκευή, στις 8 το βράδυ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, με εναλλακτική κίνηση των οχημάτων ανά κατεύθυνση και συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό η μία λωρίδα θα ανοίξει την Παρασκευή 30 Απριλίου από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί του Σαββάτου 1 Μαΐου και θα κινούνται σε αυτή τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, η κοιλάδα θα κλείσει για μισή ώρα και εν συνεχεία θα ανοίξει ξανά από τις 9 πμ μέχρι και τις 6.30 μ.μ. στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 7 μ.μ. μέχρι και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στις 2 μμ θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 2.30 μ.μ. μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024