Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ απόσυρση του Zenith από τον Πειραιά πιθανόν να συμπαρασύρει και άλλα πλοία
Δήλωση της υφυπουργού Τουρισμού

Η απόσυρση του Zenith από τον Πειραιά πιθανόν να συμπαρασύρει και άλλα πλοία

Η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με τις εξελίξεις στο λιμάνι του Πειραιά με το θέμα του καμποτάζ δήλωσε τα εξής: “Μετά από τα γεγονότα της Δευτέρας […]

Η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με τις εξελίξεις στο λιμάνι του Πειραιά με το θέμα του καμποτάζ<...> δήλωσε τα εξής:

“Μετά από τα γεγονότα της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά, με το κρουαζιερόπλοιο Zenith, υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος το πλοίο να αποσυρθεί οριστικά από την Ελλάδα συμπαρασύροντας και άλλα κρουαζιερόπλοια, όχι μόνο για φέτος αλλά και για του χρόνου. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι η χώρα μας θα χάσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και πάρα πολλές θέσεις εργασίας. Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή στιγμή για τη χώρα, να τορπιλίζει κάθε προσπάθεια για λύση στο θέμα της άρσης του καμποτάζ, προτού μάλιστα να ξεκινήσει η διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς. Με αυτή την αδιάλλακτη και επικίνδυνη στάση ο `μεγάλος χαμένος` θα είναι η χώρα μας ενώ κερδισμένες θα είναι μόνο οι ανταγωνίστριες χώρες στον τουρισμό της Μεσογείου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024